banner29

MHP'nin İOSB ilgisi

MHP Başakşehir ilçe başkanlığı TBMM başkanvekili,İstanbul Milletvekili Meral Akşener ve STK.lardan sorumlu genel başkan yardımcısı Atilla Kaya'nın öncülüğünde İOSB.yönetimine bir ziyaret yaparak iş adamlarından destek istedi...

MHP'nin İOSB ilgisi
İkitelli Organize Sanayi Bölgesinin ve buradaki işadamlarının sorunları başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin konuşulduğu toplantıda MHP Milletvekilleri Meral Akşener ve Atilla Kaya Türkiye’nin bölünmesi tehlikesine dikkat çekti.

İstanbul Times Haber Merkezi

MHP’nin 2.Kürt Açılımına karşı duruşun sebeplerini anlatan ve Öcalan’la müzakerenin devlet geleneği açısından sıkıntılarına vurgu yapan Meral Akşener ve Atilla Kaya işadamlarından MHP’ye destek vermelerini istedi.

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Kooperatif Başkanları ile bir araya geldi. TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener ve STK'lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, MHP Başakşehir İlçe Başkanı Aytekin  Horasan ve Yönetim Kurulu Üyeleri  İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Kooperatif Başkanları ile bir araya geldi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35