banner29

MHP'den Rezidans tepkisi

Killer Group'un Sular vadisine yapacağı çok katlı rezidans'a tepki gösteren MHP.Başakşehir ilçe başkanlığı 4.Etap bölgesini anlamlı afişlerle donattı...

MHP'den Rezidans tepkisi
MHP'den Komşu İnisiyatifine büyük destek

Evlerinin karşısına dev rezidansların yapılmasına karşı çıkan Başakşehir 4.Etap site sakinlerine MHP.Başakşehir ilçe başkanlığından büyük destek geldi.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Komşu İnisiyatifinin yaptığı 1.protestoya ciddi bir katkı yaparak İstanbul  Milletvekilleri Atilla Kaya ve 2009 İBB başkan adayları şehir plancısı Ahmet Turgut başta olmak üzere Vadi'nin rant'a teslim edilmemesi için ilçe teşkilatı ile protesto eylemine ciddi bir katkı yapan MHP.Başakeşhir ilçe başkanı Aytekin Horasan 10 Haziran'da yapılacak olan 2.protesto eylemi öncesi Killer'in rezidans yapacağı bölgeyi afişlerle donattı.

Afişlerde Komuşu inisiyatifine "
Yalnız değilsiniz" "Sular Vadisinin Rant vadisi olmasına müsaade etmeyeceğiz" "Allah'ın evlerini rant'a dönüştürenlere lanet olsun" gibi afişler Sular vadisi Killer market bölgesine asılmış durumda.

Bu arada Komşu İnisiyatifinin yaptığı açıklamada ise 10 Haziran 2012 saat 17 ile 19 arasında yapacakları eyleme binlerce kişinin katılacağını ilan ettiler.


İstanbul Tmes Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35