banner25

MHP.den Başakşehir İlçe Emniyet Müdürüne ziyaret

MHP Başakşehir İlçe Başkanlığı ,ilçe başkanı Aytekin HORASAN başkanlığında ; Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Murat BAŞIBÜYÜK ü makamında ziyaret etti .

MHP.den Başakşehir  İlçe Emniyet Müdürüne ziyaret
MHP Başakşehir İlçe Başkan Aytekin HORASAN ve parti yönetcileri yeni göreve atanan Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Murat BAŞIBÜYÜK’ü makamında ziyaret etti.

Başakşehr Times Haber Merkezi / Emine Arslan

MHP Başakşehir İlçe Başkanı,Yönetim kurulu üyeleri,kadın kolları başkanında oluşan heyet ile yapılan ziyarettin ana gündem maddesi ülkede meydana gelen talihsiz olaylardı.

MHP.li heyet hem kısa bir süre önce Annesini kaybeden Murat Başıbüyük'e başsağlığı diledi hem de yeni görevinde başarılar diledi.

MHP.Başakşehir ilçe başkanı Aytekin Horasan yaptığı kısa açıklama da şunları söyledi " MHP Başakşehir İlçe Teşkilatı olarak devletin kolluk kuvvetlerinin her zaman yanında yer alacaklarını açıklayan ilçe Başkanı Horasan , Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Murat BAŞIBÜYÜK’ün sıcak karşılamasından dolayı teşekkür etti .

Erzurum'lu olan MHP.ilçe başkanı Aytekin Horasan,Emniyet Müdürü Murat BAŞIBÜYÜK 'ün isminin tek tek işlendiği özel yapım oltu taşından tesbihide  kendisine hediye edildi .

İki yıldır Başakşehir'de Başarılı bir yönetim dönemi geçirdikten sonra İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığına terfi eden Ekrem Güneyisi' nin yerine atanan, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Murat Başıbüyük’ e görevinde başarılar diliyoruz.

Kaynak : İstanbul  Times Habher Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35