banner29

MHP Adayı Kaya 30 Mart'ta görevi devir alacağını iddia etti

MHP Başakşehir Belediye başkan adayı İş adamı Muharrem Kaya Basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kaya ve ekibinin kararlı tutumu dikkatlerden kaçmadı.

MHP Adayı Kaya 30 Mart'ta görevi devir alacağını iddia etti

Kaya her soruya samimi cevaplar verdi

TÜMSAN I sanayi sitesi içinde bulunan Başakşehir Sofrası'nda kahlvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya gelen MHP Başakşehir Belediye başkan adayı İş adamı Muharem Kaya bir çok konuye değindi.

İşte Kaya'nın yaptıpğı açıklama;

Saygıdeğer Basın Mensupları;

Öncelikle 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin genelde ülkemize ve milletimize özellikle Başakşehirliler’e hayırlı olmasını temenni ederim. Ancak seçim sathına girdiğimiz bu günlerin arifesinde meydana gelen fevkalade acı bir olaydan dolayı da derin üzüntü içerisindeyiz. Sizlerin meslektaşı bizim ise ülküdaşımız ve can kardeşimiz Cengiz Yücel Akyıldız, partimizin Esenyurt Seçim İrtibat Büromuzun açılışında PKK’lı vatan hainleri tarafından şehit edildi.

Seçim çalışmalarına böyle bir acıyla başlamaktan dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. MHP’nin karşıtının eli kanlı, vatan haini PKK’lıların olması siyaseten durduğumuz yerin ne kadar haklı, meşru ve milli olduğunun da apaçık bir göstergesidir. MHP’nin seçim bürosuna yapılan silahlı baskını adi bir asayiş olayı gibi göstermeye çalışan yetkilileri ve siyasileri en şiddetli şekilde tel ’in ediyor ve lanetliyorum.

Bir partinin seçim bürosunda, seçim faaliyetlerinde MHP İstanbul İl Başkanlığının basın danışmanlığını yürüten Cengiz Akyıldız’ın katledilişi siyasi cinayet değilse acaba hangi hadise siyasi bir olaydır? Huzurlarınızda bir kere daha şehit Cengiz Akyıldız’ı rahmetle anıyor, Yüce Allah’tan makamını cennet-i ali etmesini niyaz ediyorum.

Sevgili basın mensupları;

Az önce dile getirdiğim gibi bu ülkede bölücülerin, vatan hainlerinin, iş birlikçilerin, satılmışların, teröristlerin tek hedefi MHP ve onun ülkücü kadrolarıdır. Çünkü ülkenin refahını, huzurunu, birliğini ve düzenini bu kadrolar sağlayacaktır. Bu kadroların içinde olmaktan şeref duyan Muharrem Kaya olarak Başakşehir’e Allah’ın izni, genel başkanım Doktor Devlet Bahçeli’nin tasvibiyle belediye başkanlığına adayım.

MHP Başakşehir’de en iddialı partidir.  Allah’ın izniyle MHP olarak Başakşehir Belediyesi’ni kazanıp 3 Hilalli mührü İstanbul’a ilk vuran ilçe unvanını da kazanacağız. MHP ve yetişmiş kadroları Başakşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde yönetecek bilgiye ve birikime sahiptir. Başakşehir’i birilerinin rant kapısı olmasından kurtaracağız.

Bahçeşehir’i anlamak ve özümsemekten, Altınşehir’i ötekileştirmekten, Kayabaşı Köyü’nü terk edilmişlikten, Onurkent’i hazımsızlıktan, 1.’inci, 2.’inci, 4.’üncü ve 5.’ci Etapları ise dini, ekol ve meşreplere ayrıştırmaktan kurtaracağız. Çünkü biz Mustafa Kemal ve arkadaşlarını kurduğu bu cumhuriyetin bütün ilkelerine bağlı olduğumuz gibi büyük Türk milletini yücelten bütün dini değerlerinde önemini bilen ve yaşayan kadrolarız. Bölücü ve ayrılıkçı olmadığı sürece büyük Türk milletinin her ferdini kucaklayıcı bir anlayışın sahipleriyiz. Başakşehir’de hayallerimizi gerçekleştirecek ve Başakşehirlilerin hayallerinin vücut bulmasını sağlayacağız. Onun için ayrı bir çalışma yapıp “Hayallerinizi bizimle paylaşın.” Diyerek çocuk, genç, yaşlı ve özürlü vatandaşlarımızın görüş, düşünce ve projelerine her zaman açık olacağız.

Muharrem Kaya ve meclis üyesi arkadaşlarım Başakşehir belediyesine oturdukları anda belediye binası içindeki bütün duvarlar yıkılacak camlı açık ofis haline dönüştürülecektir. Ben ve arkadaşlarım belediyeyi kapalı kapılar arkasından değil, şeffaf, demokratik, katılımcı bir şekilde yöneteceğiz. Belediye ülkemizin her yöresinden insanımıza eşit mesafede olacaktır. Bölücü ve ayrılıkçı olmadığı şekilde her türlü siyasi düşünceye, alt etnik kimliğe , mezhebe her türlü tasavvufi ve dini ekole ve anlayışa açık apaçık şekilde eşit mesafede duracaktır.

Sevgili Basın Mensupları;

Başakşehiri en şeffaf şekilde Başakşehirlilerle yöneteceğiz. Yerinden yönetim anlayışımız vatandaşların belediye binasına çağrılmasıyla değil tam aksine belediye başkanı olarak benim, yardımcılarımın

vatandaşın her kesiminin yanına giderek yürütülecektir. Yani bizler sabah mesaimizi belediyede başladıktan sonra tümüyle iş yerlerimizin, okullarımızın, sitelerimizin sorunlarını bizzat yerinde görüp, istekleri ve ihtiyaçları yerinde tespit edip dinleyerek yerinde çözüme kavuşturacağız. Bu çalışmalarımızda ilçemizin hiçbir sentini ayırıp farklılaştırmayacağız.

Bizim Başakşehir ile ilgili projelerimiz hazırdır. Öncelikle Avrupa’da en prestijli proje seçilen Bahçeşehir’i kaderine terk edilmişlikten kurtaracağız. Başakehir’e devlet hastanesi yapılması için var gücümüzle çalışacağız. Altınşehir ve Kayabaşı’nın hastanelere ve diğer kurumlara ulaşmasını kolaylaştıracağız.

Atatürk,Ecevit,Erbakan ve Türkeş adına eğitim kompleksi yapacak

Bütün bunlarla beraber öncelikli projelerimiz eğitim ve okullar olacaktır. Başakşehir’in rantını bir kesimin elinden kurtarıp tamamen çocuklarımıza ve gençlerimize kanalize edeceğiz. Herkesi kucaklayışımızın gereği Bahçeşehir’e Bülent Ecevit, Şahintepe’ye Mustafa Kemal Atatürk, Başakşehir etaplarına da Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Eğitim komplekslerini yapacağız. Engelli kardeşlerimiz içinde her türlü eğitimin ve öğretimin verildi içinde yaşam alanları olan bir eğitim kompleksi inşaat edeceğiz.

Donanımlı semt sahalarımızın yanlarında basketbol, tenis kortu, yürüyüş ve koşu alanları mümkün olan yerlerde de yüzme havuzları yapılacak. Bütün bunların yanı sıra yaşlı büyüklerimiz için sosyal lokal hüviyetinde mahalle kıraathaneleri oluşturulacak. Memleketinden ilçemizdeki evlatlarınıziyarete gelen yaşlılarımızın evlerde kendilerini hapis hayatı yaşıyor psikolojisinden kurtararak yaşıttaşlarıyla hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal lokallerimiz ilçemizin gurur yerleri olacak.

Sayın Basın Mensupları

Son günlerde ülkemizde siyasetin birinci konusu tarihte eşi görülmemiş yolsuzluk ve rüşvet olaylarıdır. Ancak bu rüşvet operasyonlarından sonra siyasi iktidarın uygulamaları, “Tuz da koktu” dedirtmeye başlamıştır. Bakan çocuklarının yatak odalarındaki 7 çelik kasadan milyonlarca dolar, bir kamu bankasını genel müdürünün evindeki ayakkabı kutularından milyonlarca dolar. TC Bakanının çalışma ofisine götürülen kutu kutu milyonlarca dolar gündemimize bomba gibi düşmüştür. Aslında vatandaşların içten bir sezgiyle bildiği, ancak somut delil olmadığı için adalete intikal ettirilemeyen bu büyük yolsuzluk ve rüşvet olaylarından sonraki uygulamalar ise, “Hırsıza hırsız demek de suç oldu” dedirtmektedir. Cumhuriyet savcılarının ve polislerin aylarca titizlikle yürüttükleri bu çalışmalar sonrasında her birine madalya verilmesi gerekirken hemen tamamı birkaç kere sürülmüş, adeta kıyıma uğramıştır.

İşte böylesi bir gündemde siyaset yaparken MHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı olarak; seçimlerden önce, hemen şimdi klasik mal beyanından farklı olarak; kendimin, eşimin, çocuklarımın, kayınvalidemin, kayınbabamın, kayınbiraderimin ve iş ortağımın mal beyanını kapalı zarf ile noter aracılığıyla bildireceğim. Bunun yanı sıra seçim kampanyası dönemindeki harcamalarımı ve kaynağını da açık olarak bildireceğim. Temiz siyasetin gereği olarak gördüğüm bu beyanlara, diğer adayların katılmasını için de çağrıda bulunuyorum. Kaynağı açıklanamayan paralarla seçim kampanyası yapanların, kimler tarafından, niçin finanse edildiğini Başakşehirliler görecek ve tanıyacaktır.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa yakar
Mustafa yakar - 10 yıl Önce

Muharrem beye inanıyoruz inşallah dediği gibi 30 martta görevi devralacak

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35