banner29

Mevlüt Uysal Şaşırma Sabrımızı Taşırma

Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bu yana 11 ay geçmiş olmasına rağmen gazetemize dava üstüne dava açmaya devam ediyor. Daha bugün elimize ulaşan mahkeme celbinde hakkımızda hem şahıs hem de şirket olarak hakkımıza ayrı ayrı dava açması sabrımızı taşırmak üzere. 30 Mart seçimleri öncesi yaptığımız haberleri beğenmeyen başkan ve avukatı bize açtıkları davalar ile yayıncılık yapmamızı engellemenin gayretindeler...

Mevlüt Uysal Şaşırma Sabrımızı Taşırma
30 Mart 2014 seçim sonuçlarına göre seçmen iradesine saygımızdan dolayı eleştirel haber yapmama kararımız bugünden sonra rafa kalkmıştır.

Küçükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesinde da açılan davada şahıs olarak Hüseyin ÇETİNER ve Gazetenin neşriyatını yapan şirketimize karşı ayrı ayrı olmak üzere 50.000.00 TL tazminat davası açan Mevlüt Uysal'ın bu davranışını kabul etmiyor ve kınıyoruz.Basın yayın kuralları dairesinde yaptığımız tüm haberlerimize karşı kamu imkanlarıı kullanıp hakkımızda dava üstüne dava açması ile  basın'ı gereksiz yere mağdur ettğini ifade ederek bu ZULÜMLERİNE karşı 8 Ocak 2015 den sonra artık sessiz kalmayacağız. 

Başkan amacınız nedir ?

Sayın Uysal 30 Mart seçimlerinde oylarınızı 12 puan  artırarak % 39 dan dan 51'e çıkardınız. İlçenin ilk ve en eski gazetesi olarak bir çok eksik ve halkı mağdur eden çalışmalarınıza rağmen biz seçmen iradesine saygımızdan dolayı eleştirel haber yapmama kararı almıştık. Ancak iyi niyetimize rağmen seçmden bu yana 11 ay geçtiği halde dava üstüne dava açılmasından dolayı özgür haberlerimize devam kararı aldık. Bu kararı almamıza sebep olan Başakşehir Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Uysal olmuşltur.

Halkı ve basını azarlamayı ve küçük görmeyi bırakın sayın başkan 

Yayın gurubu olarak halkın 30 Mart 2014 de sandığa yansıyan iradesi gereği başkanın antidemokratik uygulamalarını ön plana çıkarmama kararımıza rağmen seçimden bu yana 10 ay geçmiş olmasına rağmen dava üstüne dava açarak KİN ve Nefretini açığa vurmasından dolayı bize yapacak başka bir yol bırakmayan sayın başkanın halkın zararına olan bütün çalışmalarını kamuoyunun gündemine getireceğimizi saygı ile duyurmak isteriz.

Daha önce olduğu gibi yine haberlerimizi basın yayın etiği dışına çıkmayarak yapacağımızı belirtmek isteriz.

Başkan bize kamu kaynaklarını kullanarak dava üstüne dava açarak bizi yıldıramazsınız. Bizler sizi daha yakından takp edip yaptığınız yanlış ve hatalı icraatlerinizi kamuoyunun dikkatine sunmaya mecbur bıraktığınız için üzgünüz. 

Yeni sürecin hayırlara vesile olmasını dileriz.



Kaynak :İTHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35