banner25

Mevlüt Uysal = Freni boşalmış kamyon

Freni boşalmış kamyon tabirini belediye başkanı Mevlüt Uysal 05.04.2013 tarihli belediye meclis toplantısında CHP'li üyeler salonu terk edince siniri bozulmuş bir şekilde " Frenim tutmazsa yapcağım konuşma ile CHP.liler sokağa çıkamaz demiş...

Mevlüt Uysal = Freni boşalmış kamyon
Başbakan Erdoğan Başakşehir'i görüyor...

Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal tarafsız ve özgür haberler yaparak kendisine şakşakçılık yapmadığımız için her fırsatta gazetemizin kurucusu ve baş yazarı Hüseyin Çetiner’e hakaret etmeyi marifet saymaya başladı..
 
Daha önce Çetiner’e şunları söylemişti;
 
-CHP ağzı ile yazı yazıyorsun
 
-CHP yanına TETİKÇİ bir gazeteci almış hakkımda hiçbir olumlu haber yapmayan birisine
 İlan mı vereceğim…
 
-Kıytırık bir yerel gazete bana bir şey yapacağını mı sanıyor ?
 
Gibi sözlerle Çetiner’e hakaret etmişti. Gerçi Hüseyin bey yazıları ile efendi bir şekilde cevap vermişti ama başkan bir türlü efendi cevaplardan bir şey anlamıyor.
 
Başkan bak !...
 
Siz 2.000 nüfuslu bir beldede belediye başkanı değilsiniz. Başakşehir bugün nüfusu 320 bin'e yaklaşmış. İstanbul’un en hızlı büyüyen ilçesi konumundadır.

İnsanların çoğu da başka ilçelerden buraya göç ederek güzel bir ortamda ve iyi komşularla yaşamak adına buraya geldiklerini biliyoruz. Siz küfür ve hakaret içermeyen eleştirilere tahammül edeceksiniz yada bu diyardan ÇEKİP gideceksiniz.

Alanya da avukatlık yapıp çoluk çocuğunun rızkını kazansanız kimse sizi eleştirmeyecek.  Ama Başakşehir gibi gelecek on yılda İstanbul’un en büyük ilçesine namzed bir yerde belediye reisliği yapıyorsanız adam gibi adam olacaksınız ve sizi eleştirenlere teşşekkür edip onlardan faydalanacaksınız.
 
Başkan bize Küçükçekmece ilçe başkanlığı yaptığınız dönem ile ilgili bir çok konuda ihbarlar geliyor ama biz ilkeli yayıncılık prensibimiz gereği bunların hiç birisini haber yapmadık. Lakin siz olup olmadık yerlerde DENSİZCE sözler ederek bizleri rencide etmeye davam ederseniz biz de sizin diliniz ile konuşmak zorunda kalabiliriz. (Yani bizimde frenimiz bozulursa yaşacak çarpışmada sıkıntı olabilir)
 
Başkan Frenin sık sık boşaldığı  ve balatan yalama yaptığı için halkın densiz ve saçma konuşan başkanı görmesin diye kamera çekimini engellediğini biliyoruz.
 
Kral I.Mevlüt, Şeffaflıktan,hesap verilebilirlikten dem vuruyorsunuz ama basının en tabi görevi olan okurlarına haber sunma hakkını sadece saçma konuşmalarınızı vatandaş görmesin diye çekim yapmamızı ne diye engelliyorsunuz ?
 
İBB dahil hiçbir ilçe belediyesinde böyle bir uygulama yok iken siz neden böyle ANTİDEMOKRATİK bir yola başvuruyorsunuz ?
 
Basın bölümünde meclis toplantısını takip eden Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’in size edebi ve konumu gereği cevap vermeyeceğini bildiğiniz halde gözünün içine baka baka TETİKÇİ GAZETECİ diyebiliyorsunuz. Bu hitabı kendinize yakıştırıyorsanız size bir şey demiyorum.
 
Ama sadece bir tavsiyede bulunmak isterim "Seçmeninize lakap takacağınıza size  sorulan sorulara cevap verseniz daha iyi olmaz mı başkan ?
 
Onurlu dik ve aşiret kültürü ile büyüyenler Tetikçi olmaz…
 
Çetiner tetikçi olmayacak kadar onurlu ve kemikli bir insan ama sizin yeniden aday olabilmek adına 10 yaşında ki Filistinli kız Ahed Tamimi’den medet ummanız en büyük küçüklük değil mi ?  Garip kızı reklam amacı ile kullanmak adına Zalim İsrail’in hedefi yaptığınızı bile bile kızcağızı burada günlerce uykusuz bir şekilde televizyon kanalından kanala koştururdunuz.

Halkı ile arası iyi olan ve gönüllere hitap eden bir başkan 10 yaşındaki bir kızcağızdan medet ummaz…
 
Çetiner’in CHP’ağzı ile yazdığını ve CHP’nin TETİKÇİSİ olduğunu  söylüyorsunuz ama...
 
Başkan bu sözlerinle çok ama çok komik oluyorsun. Hüseyin Çetiner onlarca yazısında Ak Partili olduğunu ve Başbakan’ı çok beğendiğini defaten ifade etti. Bunlara bile gerek olmaması gerekir. Çünkü 29 Mart 2009 da sizinle beraber Başakşehir’de Ak Parti belediye başkanı aday adayı idi.  
 
Aradan geçen dört yıla rağmen siz bir gün size oy veren ve seçimde sizin için çalışan ve gazeteleri ile sizin başkanlığı kazanmanız adına yayın yapan Hüseyin Bey’e bir selam verdiniz mi ?
 
Bir bardak çay ısmarladınız mı ?
 
Bayram da seyranda halini hatırını sordunuz mu ?
 
Aday adaylarına numaradan da olsa arkadaşlar sizde aday olup seçilebilirdiniz. Allah bana nasip etti ama ben sizin bilgilerinizden de yararlanmak istiyorum mümkünse bana yazılı olarak önerilerinizi verebilir misiniz deseydiniz ve her yılda 29 Martta birlikte bir çay içseydiniz zarar mı ederdiniz ?
 
Nasihat,tavsiye,danışmanlık ancak kamil insanlara tesir eder …
 
Hüseyin Çetiner durup dururken bu aşamaya gelmedi. 29 Mart 2009 dan sonra tam bir yıl bir çok olumsuzluğunuzun olmasına rağmen yeni ilçedir düşüncesi adına size tam bir yıl avans vererek olumsuz haber yapmadığı gibi bir çok olumlu haberinizi yapmadı mı ? İnkar ederseniz veya takip edemediyseniz arşivlerimizi size sunabiliriz.
 
Halen de belediyenizin sitesinde yayınladığınız tüm haberlerinizi sizin ağzınızla aynen yayınlıyoruz ama CHP bize hiç bir zaman bize Mevlüt Uysal'ın ağzı ile haber yapıyorsunuz İTHAMI ile gelmedi.

Siz insanlara saygı duyup değer vermezseniz CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat ve arkadaşları değer verip Hüseyin Bey’in tecrübe ve bilgilerinden yararlanmasını bildiyse bu ne Hüseyin Bey'in ne de Özgür Bey’in eksikliği, burada bir eksiklik varsa  o da Kral I.Mevlüt olarak sizindir..
 
Neden mi ?
 
Hüseyin Çetiner  ilk yazılarından bu güne Ak Parti de Mahalle başkanlığı dahil,ilçe yönetim kurulu üyesi,İlçe başkan yardımcısı,Beldelerden sorumlu il koordinatörü,il çalışma komisyon üyesi ve nihayetinde sizinle birlikte aynı masa etrafında 29 Mart 2009 seçimleri öncesi Ak Parti Başakşehir’de aday adayı değilmiydi ?

20 Mart 2004’de yapılan Ak Parti Kazlıçeşme mitinginde tertip komitesi başkanı olan Çetiner alanı saat 12.30 da CHP ye teslim etmeleri gerekirken sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın alana geç teşrif etmelerinden dolayı iki arkadaşı ile birlikte HAPİS cezası alacak kadar AK PARTİLİ olan bir basın mensubunun imkanlarından yararlanmayı  ben beceremedim Özgür Karabat benim yapamadığımı yaptı diyerek samimi ve efendi bir şekilde durum kritiği yapacağın yerde her yerde tırnakları ile bir şeyler yapmaya çalışan Hüseyin Çetiner’e sıfat takacağına lütfen BEN NEREDE HATA YAPTIM… Sorusunu kendine sor ve cevabını bul. Bu sorunun cevabını bulmak yararınızadır. Aslında elaleme akıl veren danışmanınız Ömer Döngeloğlu'da size ALLAh için doğruları size söylemezse o da indi alehide mesuldür.
 
Hüseyin Çetiner'in avukatı değilim ama süreci takip edince sizin yeteri kadar olgun olmadığınızdan dolayı işlerin buraya kadar geldiğini gördüm.

Temennim Başbakan'ın ciddi bir savaş verdiği bir ortamda sizin hata ve yanlışlarınızdan   dönmenizdir.

Başakşehir Times / Gölge Adam
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35