banner25

Mevlüt Başkan İstanbul’da Savcılar var

Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal sorduğumuz sorulardan dolayı Cumhuriyet Savcılığına hakkımızda suç duyurusunda bulunmuştu. T.C.Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları soruşturma Bürosunun 2013 /107736 soruşturma numarası ve 2014 /4321 Kararı ile hakkımızda yapılan şikayet için dava açılmasına gerek olmadığına hükmetti.

Mevlüt Başkan İstanbul’da Savcılar var
Bu sorulara dava açanlar avukat ?

Başak Pazar’da neler oluyor ?

Başak Pazar 17 milyon TL ye ihale edildiği halde neden bitiş aşamasında 25 milyon TL ye yakın bir ödeme yaptınız ?

Mevlüt başkan başlangıçta neden inkar etme yoluna gitti ?

Kurban satış ve kesim alanında elektriğe kapılıp telef olan 30 büyük baş hayvan ile ilgili başlangıçta neden inkar ettiniz sorusunu sorduk diye hakkımızda şirket ve şahıs olarak ayrı ayrı  20 şer bin TL lik tazminat davası açtılar.

Yıllarca basın konusunda Avukatlık yapan Başakşehir belediye başkanı Mevlüt Uysal ve Avukatı Hakan Karadaş yaptığımız haberlerde yıpratma ve suç unsuru olmadığını bildikleri halde hakkımızda sayısız şikayet ve dava açarak bizi bunaltma yoluna gittiler.

İstanbul’da Savcılar var Sayın Uysal ve sayın Karadaşişimiz olan gazeteciliği yapacağımız önemli bir vaktimizi hakkımızda yaptığınız şikayet ve açtığınız davalara dilekçe yazmak ve yollarda sürünmekten dolayı uğradığımız maddi ve manevi tüm kayıplarımız için bize açtığınız 40 Bin TL lik dava miktarı kadar yakında size dava açacağız.

Sorularımıza cevap vermek dava açmaktan daha kolay değil mi ?

Sayın Uysal bizler kamuoyu adına yayıncılık yapıyoruz. Belediye olarak siz de aynı çalışmayı yapıyorsunuz. Sorduğumuz sorulara cevap vermek daha kolay iken bizlerden aldığınız vergileri avukatlara danışmanlık ücreti olarak vermeniz ve harç ödemenize gerek olmadan samimi bir şekilde sorularımıza cevap vermenizi öneriyoruz.

Sayın başkan dava açarken veya bizleri şikayet ederken daha sağlıklı düşünmenizi öneriyoruz.Çünkü İstanbul'da savcı ve hakimler olabileceğini lütfen düşünerek şikayet edin veya dava açın. 


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35