banner25

Mevlüt Başkan biraz da proje üretin

Başakşehir’de yaşayan insanların hayatını kolaylaştıracak o kadar çok proje var ki Başkan ve ekibi halkın asıl sorunları ile ilgilenmek yerine ha bire çocuk oyunları SMS si atarak iş yaptıklarını sanıyorlar.

Mevlüt Başkan biraz da proje üretin
Başakşehir 4.veya 5. Etapta oturan birisi yürüyerek İSTOÇ’a gitmek için hangi yaya yolunu kullanacak ?

Başakşehir 5.Etap’ta ikamet eden ve İSTOÇ’ta işyeri olan iş adamı İlvan Özbaş haber ihbar hattımıza mail atarak Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal’ın her gün tiyatro ve etkinlik için SMS atmasına mutlu oluyoruz ancak evimizden işimize gidecek yaya yolumuz yok iken Edi ile Büdü oyunu için SMS göndermeleri işleri öncelik sırasına göre yapmadıklarını düşünüyorum.

Başakşehir Times Haber Merkezi /Özel Haber  

İş adamı İlvan Özbaş Bakırköy’de Belediye her tarafa bisiklet  yolu  yapmış. Asıl bisiklet ve motorsiklet yolu Başakeşhir’e lazım ama görüyorum ki böyle bir şey başkanın planında yok bile. Böyle bir   çalışma olsa ilçe sınırları içinde bulunan 37 tane sanayi sitesinde işi olan işyeri sahibi ve çalışan bir çok kişi hem spor yapacak hem de işyerlerine gitmek için araç trafiğini rahatlatacak bir çalışma yapılmış olacak.

5. Etap’ta yol çalışması yapmaya hiç gerek yok iken var olan yolları bozarak gereksiz yatırım yapan Mevlüt Uysal İSTOÇ ve OSB.ye yürüyerek ve Bisiklet ile gidecek olanlar için hiçbir şey yapmıyor

Belediyebaşkanı Uysal’ın yardımcıları,danışmanları ve müdürleri var. Hiç birisi 4.5 yılda sayın başkan 4.ve 5.Etap’ta ikamet eden bir vatandaşımız İSTOÇ’taki işyetrine yürümek için hangi yolu kullanacak diyebilmiş değil. O halde biz okurlarımızın hatırlattığı bu ihtiyacı sorumlu yayıncılık ilkesi gereği sayın başkan’a hatırlatalım. Başkan İSTOÇ’a yaya yolu yapacak mısınız ?

Halkın seyahat özgürlüğü önündeki engelleri kaldırması beklenen belediye başkanı Mall of İstanbul projesi için izin vermemesi gerekirken bölgenin trafiğini felç eden bu proje için olumsuz hiçbir şey konuşmaması başkan olaylara halk odaklı değil rant odaklı bakıyor dedirtti

Halkın seyahat özgürlüğü anayasal güvence altında olduğu halde Başakşehir’de bir çok şey PARAYASA’ya göre yapılır oldu.  Birkaç örnek verelim. TIR  grajının yanı başında GÜL inşaat’ın yaptığı devasa iş merkezi,Bu projenin yanı başında Ebubekir Aydınadındaki iş adamının yaptığı on binlerce m2 lik inşaat. Güya İBB başkanı Kadir Topbaş2009 sel felaketinden sonra tapulu olsa bile dere yataklarında olan işyerlerini yıkıp geçeceğiz dediği halde ne yazık ki hiç bir yer yıkılmadığı gibi yüzlerce yeni bina yapıldı.

Başakşehir  Belediye başkanı Mevlüt Uysal bugüne kadar halkın yararına sorduğumuz onlarca soruya cevap vermediği gibi bu sorularımıza da cevap vermeyecek ama biz yine de okurlarımızın sorduğu soruları sorarak vazifemizi yapalım.

Sayın Mevlüt Uysal Mall Of İstanbul projesinin yanında Belediye’ye ait olan 12 dönüm arsayı ne zaman,kime ve kaç liraya sattınız ? kamuoyu bu sorunun cevabını bekliyor.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35