banner29

Malatya Dernekler Federasyonu Halis Dalkılıç için gece yaptı

7 Haziran 2015 Genel seçimine sayılı Günler kala Malatya Dernekler Federasyonu Başakşehir .Etap'ta bulunan Çınar Koleji Konferans salonunda yüzlerce Malatyalı'yı bir araya getirerek Malatyalı olan Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Halis Dalkılıç'a destek gecesi düzenledi.

Malatya Dernekler Federasyonu Halis Dalkılıç için gece yaptı
Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel başkanı Yılmaz Durmuş biz bütün Malatyalıların hizmetindeyiz dedi 

Durmuş yaptığı konuşmada şunları söyledi" Hangi partide olursa olsun bizim görevimiz karınca kararınca Malatya'lı hemşehrilerimize katlı mahiyetinde dostlarımızı bir araya toplayarak Malatya'lı adaylarımıza destek olmalarını istemektir" dedi.

Başakşehir Times Haber Merkezi


MADEF Başakşehir ilçe başkanı Nihat Demir' de davetlerine icabet eden herkese teşekkür ederek birlikte rahmet ayrılıkta zahmet vardır diyerek henüz üye olmamıiş Malatyalıları üye olmaya davet etti.

Malatya Dernekler Federasyonu'nun (MADEF) düzenlediği Başakşehir-Malatya buluşmasına katılan İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, bu güzel organisazyon için federasyona tebriklerini sundu.

M
İAD ,MASTÖB başta olmak üzere bir çok sivil toplum örgütünü biraraya getiren geceye, dernek başkanları, meclis üyeleri, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın da katıldığı gecede onur konuğu olarak 3. Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç misafir oldu.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35