banner32

Living Lab’de 'Girişimciliğin Yol Haritası'

Başakşehir Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde yıl boyunca devam edecek ve toplam on seminerden oluşacak “Girişimciliğin Yol Haritası” eğitiminin ikinci oturumu geniş katılımla gerçekleştirildi.

Living Lab’de 'Girişimciliğin Yol Haritası'
 Başakşehir Belediyesi, Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi ve Key Of Change’in ortaklaşa olarak düzenledikleri, girişimcilere destek vermek amacıyla başlatılan ve girişimcilik konusunda uzman eğitimci Murat Özanlar tarafından verilen seminerde ‘Bir fikir nasıl ortaya çıkar?’, ‘Fikir üretme modelleri nelerdir?’, ‘Fikrimizi nasıl doğrulamalıyız?’ konuları masaya yatırıldı.

 

“Fikir üretmeyi öğretiyoruz”


“Girişimciliğin Yol Haritası” eğitim serisi eğitmeni Key Of Change Kurucusu Murat Özanlar, katılımcılara her şeyden önce fikir üretmeyi öğrettiklerini dile getirerek şöyle konuştu: “Lise öğrencisinden 60 yaşına kadar her yaştan katılımcı ile girişimcilik üzerine konuştuk, tartıştık. Bazı katılımcılar bu eğitim sayesinde cesaretlendi ve ticari girişimlerde bulunmaya karar verdi. İnsanların hayal ettikleri şeylere ulaşması zor değil ama bazı metotları öğrenmeleri gerekiyor. İşte biz burada katılımcılara o metotları öğretiyoruz.”

 

Toplam 40 kişinin yararlandığı eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35