banner29

Living Lab’dan, Javascript & jQuery Eğitimi

Başakşehir Belediyesi Living Lab başlangıç seviyesinden üst seviyeye kadar Javascript & jQuery eğitimi başlattı.

Living Lab’dan, Javascript & jQuery Eğitimi
 Başakşehir Living Lab Merkezi’nde gerçekleşen eğitim 50 saat sürecek. 19 Eylül’de başlayan eğitim 21 Ekim’de sona erecek. Katılımcıların proje gerçekleştirmesi beklenen eğitim interaktif olarak gerçekleştiriliyor. Hafta içi her gün 18.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşen program Eğitmen Furkan Kandemir tarafından veriliyor.

 

 ‘Amacımız öğrencilere öncelikle güven aşılamak’


Eğitmen Furkan Kandemir, programla ilgili şu bilgileri paylaştı, “Amacımız buradaki katılımcılarımızın Html, Css, Php  bilgisinin var olduğunu sayıyoruz. Katılımcılarımız öncelikle bir sınavdan geçirdik, başarılı olanlarla eğitime başladık.  Başlangıç seviyesinden başlayıp ileri düzey javascript ve jQuery öğrenerek bu yardımcıları php diliyle birlikte kullanıp proje gerçekleştirme üzerine bir eğitim vereceğiz. Eğitime her yaş grubundan katılımcımız var. Katılımcıların bu programda başarılı olabilmeleri için belli bir düzeyde yazılım bilgilerinin olması gerekiyor. Buradaki amacımız kursa bir proje ile gelen kişilerin program bitiminde bu projeyi yapabilirim güvenini vermektir.  Öğrencilerin başka bir yerde kod gördükleri zaman yabancı kalmayacağı şekilde eğitim bir program uyguluyoruz. Soru cevap şeklinde ilerliyor, derslerimiz. Sonrasında da öğrenciler koda döküyor.”

 

Eğitime katılan öğrenciler düşüncelerini şu cümlelerle ifade etti;

 

Özgür Ali Özkirişçi: “Başakşehir Living Lab’ı çevreden arkadaşlardan da duyuyoruz internetten de zaman zaman, takip ediyoruz. Başarılı etkinlikler düzenliyorlar. Kurumun bir kaç etkinliğine ve eğitime katıldım, takip etmeye çalışıyorum.  Bugünde javascrıt eğitimine katılıyorum. Ben programcı değilim ama işimin bir parçası olduğu için katıldım. Eğitim çok güzel gidiyor. Başakşehir Living Lab’da dışarıda büyük ücretlerle katılabileceğimiz eğitimler ücretsiz olarak veriliyor.”

 

Metin Terzioğlu: “Eğitimi sosyal medya aracılığıyla duydum ve kaydımı oluşturdum. Eğitime başlamadan önce mülakat sınavından geçtik, mülakatta başarılı olan arkadaşlarımızla burada şuanda java eğitimi almaktayız. Gerçekten güzel ve önemli bir eğitim.  Ben yazılım mühendisliği öğrencisiyim derslerim adına da gerçekten çok katkı sağlayıcı bir eğitim olduğuna inanıyorum. Daha önce burada birkaç eğitime de katılmıştım. Başarılı bir ortam, başarılı bir ofis, gurur verici.”

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35