banner29

Living Lab, Gamification atölyesi düzenledi

Başakşehir Belediyesi Living Lab Oyunlaştırma (Gamification) Atölyesi düzenledi.

Living Lab, Gamification atölyesi düzenledi
Farklı meslek dallarından gelen katılımcılar atölyede oyunlaştırmayı kendi alanlarında nasıl uyarlayabileceklerini öğrendi. Başakşehir Living Lab Merkezi’nde düzenlenen Oyunlaştırma (Gamification) Atölyesi Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Yard. Doç Dr. Yavuz Samur tarafından gerçekleştirildi.
 
Yard. Doç Dr. Yavuz Samur oyun teorisi, oyunlaştırma, neden ve nasıl oyunlaştırma yapılır? başlıkları altında bir sunum gerçekleştirdi. İnteraktif olarak gerçekleşen eğitim 4 saat sürdü.
 
Katılımcılar oyunlaştırma uygulaması yaptı

Oyunlaştırmanın örneklerini de gösteren Samur, eğitimin içeriğini anlattı “Burada eğitimin sonunda bir oyunlaştırma uygulaması da yapacağız. Öğrencilere bir model verilecek. Bu modele göre katılımcılar bir hedef doğrultusunda bir oyunlaştırma uygulaması yapacaklar. Bir ürünü satmak ya da müşteri kazanmak için bu uygulamayı kullanabilirler."
 
Atölyenin son bölümünde ise uygulama yapıldı. Katılımcılar guruplara ayrılarak kendi seçtikleri bir konu üzerinden oyunlaştırma uygulaması yaptılar.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35