banner29

Lgs’de Tercihlerine Rehberlik Hizmeti

Başakşehir Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı’na giren öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Güvercintepe, Akif İnan, Altınşehir ve Şahintepe Bilgievlerinde etüt ve rehber öğretmenler, öğrencilere doğru tercih konusunda yardımcı oluyor.

Lgs’de Tercihlerine Rehberlik Hizmeti
 Türkiye’de bir milyonu aşkın öğrencinin girdiği Liselere Geçiş Sınavı (LGS)’nin sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler ve aileleri için tercih heyecanı başladı. Başakşehir Belediyesi, bu kritik süreçte öğrencileri yalnız bırakmıyor. Güvercintepe, Akif İnan, Altınşehir ve Şahintepe Bilgievlerinde öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti veriliyor.

Öğrencilere doğru tercih desteği 

Bilgievinde görevli etüt ve rehber öğretmenler, LGS tercihlerinde öğrencilere yardımcı oluyor. Öğrencilere aldıkları puan ve ilgi alanları doğrultusunda en doğru tercih için ipuçları veriliyor. Velileriyle birlikte bilgievlerine gelen öğrenciler, öğretmenleriyle istişare ederek kendileri için en doğru kararı vermeye çalışıyor. 

Tercihler için son gün 12 Temmuz 2019

Tercihlerin 12 Temmuz’a kadar yapılması gerekiyor. Yerleştirme sonuçları ve boş kontenjanlar, 22 Temmuz’da ilan edilecek. 29 Temmuz-2 Ağustos’ta birinci, 5-8 Ağustos’ta ikinci nakil tercih başvuruları yapılacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35