banner32

Kutlu Yolun İlk Yolcuları Başakşehir Sahnesinde

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Başakşehir'de sahnelenen Kutlu Yolun İlk Yolcuları adlı tiyatro oyunu, izleyicileri Paygamberimiz'in ve İslamiyet’in doğuşuna ardından asr-ı saadet günlerine götürdü.

Kutlu Yolun İlk Yolcuları Başakşehir Sahnesinde
Peygamber Efendimiz'in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Kutlu Doğum haftası Başakşehir Belediyesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde Beyaz Düşler  Sahnesi oyuncuları tarafından sahnelenen "Kutlu yolun İlk Yolcuları" isimli tiyatro oyununa Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş ve çok sayıda Başakşehirli katıldı.

Peygamberimizin dedesi Abdulmüttalip'ten başlayarak, ilk Müslümanların çektikleri cefa, hicret, kardeşlik ve fetihi anlatan tiyatro oyunu, senaryosu, dekoru, sahneye koyan oyuncuların performansıyla Başakşehirlilere duygu dolu anlar yaşattı.

Peygamberimizin hayatını anlatan Çağrı filminden alıntılar yapılan oyun ayakta alkışlandı. Oyun sonunda Başakşehir Belediye Başkan Yarıdımcısı Haluk Dikbaş, oyunculara bir teşekkür çiçeği takdim etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35