banner25

Kurban alanları tıklım tıklım

Müslümanların iki kutsal bayramından birisi olan Kurban bayramında imkanı olan müminler Kurban ibadetini yapmak üzere kurban satış ve kesim alanına akın etti. İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) Başakşehir Belediyesinin satın ve kesim alanını gezerek kurban kesenlerle söyleşiler yaptı.

Kurban alanları tıklım tıklım
Geçen Kurban Bayramında 30 Büyük baş kurbanlık elektrik akımına kapılmıştı


Geçen sene kurban bayramında elektrik akımına kapılarak telef olan 30 baş büyük hayvandan dolayı medyada gündeme gelen Başakşehir Belediyesinin Kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan (İTHA) muhabirleri bu sene herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı.

Başakşehir Times Haber Merkezi /Özel Haber  

Kurban ibadetini yerine getirmek için meydanda bulunan  kişiler den alınan  görüşler şöyle; MehmetAdıyaman, “ 6 arkadaşımla birlikte satın aldığımızkurbanlığımızı şu an  kestik ortam gayet hijyen ve sağlıklı. Bu imkanı bize sunan yetkilerle teşekkür ederiz” dedi.

Feride Erdal ise şöyle konuştu, “ Bu sene ilk kez Başakşehir Belediyesi Kurban satış ve kesim alanına geldim. Kurbanlıkların satıldığı yer,kesildiği ve etlerin parçalara ayrıldığı  mekanlar çok güzel ve modern. Burayı çok beğendim Allah yapanlardan razı olsun” dedi

Başakşehir Belediyesi,bayramlaşma programını kurban satış ve kesim alanında yaptı.Belediye başkanıMevlüt Uysal ve yeni atanan kaymakam,emniyet müdürü ve Müftü’de yapılan bayramlaşma programına katılarak kurban kesen vatandaşlarla sohbet ettiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35