banner29

Kübra ve Mehmet'in Mutlu Günü

Ahmet ve Hatice Özbaysar ingilizce öğretmeni kızları Kübra'yı meslektaşı Mehmet ile Esenler Belediyesi Sosyal tesislerindeki restorant'ta Kur'an tilaveti ile başlayan ve ilahiler ile devam eden görkemli bir nişan töreni yaptılar. Yüzükleri Gürbaşlar Grup yönetim kurulu üyesi sanayici iş adamı Mustafa Başdemir taktı.

Kübra ve Mehmet'in  Mutlu Günü
Kübra'nın Babası İş adamı Ahmet Özbaysar ve Annesi Hatice kızlarının mutluluğuna ortak olan yüzlerce dostunu kapıda karşıladı 

Malatya İzollu aşiretine mensup olan gelin tarafı düğünün Şanlıurfa'da yapılacak olması nedeni ile adeta Nişan Merasimini düğün gibi yemekli ve yüzlerce aile dostunun  katılımı ile Esenler Belediyesi sosyal tesilerinde yaptı.

Gelinin akrabsı olan Sanayici iş adamı Mustafa Başdemir yüzükleri takarken gelin ve damada nasihatlerde de bulundu.
Sabır ve hoşgörü bir çok sorunu hal eder. Biriniz sinirli olduğu zaman diğeri sakin olsun. Bu şekilde hayatınız huzurlu olur. Damada da "Bak Mehmet yeğenim Kübra bizim göz bebeğimiz.Onu önce Allah'a sonra da sana emanet ediyoruz. Kızımıza iyi bakmanı isteriz" dedi 

Başakşehir Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Gelinin Babası İş adamı Ahmet Özbaysar'da gazetemize şunları sunları söyledi" Öncelikle Gazetelerinizin imtiyaz sahibi gazeteci yazar sayın Hüseyin Çetiner ile akrabayız. Kendisi ve ailesi bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayarak nişan merasimimize iştirak ettiği için öncelikle kendisine çok teşekkür ederim. Akabinde de uzaktan ve yakından yoğun işlerine rağmen kızımızın nişan merasimine katılan bütün dostlarımıza ailemiz adına teşekkür ederim"dedi.

Kur'an-ı kerim tilaveti ile başlayan nişan merasimi daha sonra ilahilerle devam etti. Takı merasiminden sonra sona eren nişan'a bir çok iş adamı,sanayici,bürokrat ve cemiyet hayatının önemli  simaları Kübra ve Mehmet'i mutlu gününde yal nız bırakmadı. 
 
Kaynak: İstanbul Times Haber Merkezi (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Esra&Erkan DOST
Esra&Erkan DOST - 9 yıl Önce

Canımız bitanemiz KÜBRAmız ve MEHMETi canı gönülden tebrik ediyoruz.muhteşem bir törendi.sevgili ablam HATİCE VE ENİŞTEM AHMET BEYe evlatlarının çok daha güzel günlerini görmelerini diliyorum.

Serpil gur
Serpil gur - 9 yıl Önce

Sevgili kuzenim kubramiz Rabbim mutluluğunuzu daim etsin hersey harikaydı çok duygulu anlar yaşadım sahsen

er. ken.
er. ken. - 8 yıl Önce

Allah mutlu etsin hayırlı evlatlar nasıp etsin

E.K

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35