banner29

Korkunç kaza kamerada

Başakşehir'de dayısıyla alışverişten dönen 10 yaşındaki Sude, yaklaşık 120 kilometre hızla gelen bir aracın çarpması sonucu metrelerce havaya fırladı.

Korkunç kaza kamerada
Bu feci kaza saniye saniye güvenlik kameralarınca kaydedildi. Olay sonrası sürücü olay yerinden kaçtı.

Babası ve annesi ayrı yaşayan Sude, dayısı Erkan Özkuloğlu ile alış verişe gidiyor. Dayı yeğen güle oynaya Atatürk Bulvarı üzerine geliyor. İkili kendilerine yeşil ışık yanması üzerine karşıdan karşıya geçmek için yola giriyor. Önce orta refüje geliyorlar. Sonra yeniden yola giriyorlar. Ancak bu sırada Hamza H.'nin kullandığı bir araç hızla yol alıyor. Kendisine yanan kırmızıya rağmen hızını kesmiyor. Ve dayısından sadece bir kaç adım ileride olan Sude'ye çarpıyor.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Çarpmanın etkisiyle havalanan Sude, yere çakılıyor. Bir bacağı kopma noktasına gelen küçük kız kanlar içinde yere yığılırken sürücü kaçıyor. Korkunç kazayı an be an seyreden dayı ise hemen yeğeninin yardımına koşuyor. Çığlıklar atarak yardım istiyor. Yoldan geçen sürücüler ise Sude'yi araçlarına almak yerine adeta kaçarak, geçip gidiyor. Tesadüfen olay yerinden geçen bir ambulans Sude'nin şansı oluyor. Küçük kız, ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından alınarak hastaneye kaldırılıyor.

SUDE'NİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Sude'nin bacağının kopan kısmı yerine dikildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve yara bulunan küçük kız, hastanede hala yaşam mücadelesi veriyor


Tapu Dairesi taşındı ışık iptal edilsin 

Başakşehir Times Gazetesi olarak bir sene önce yaptığımız bir haberde burada ışıkların gereksiz olduğunu ifade ederek yaşanabilecek kazaları şimdiden haber veriyoruz diye yetkilileri uyramştık. Bu kaza ne ilk ne de son olacak. Burada ve Bağcılar Güngören sanayi sitesine girmek için verilen uydurma girişten dolayı da burada ciddi kazalar yaşanıyor. Bu iki duruma müdahale edilmeli.

Video görüntüsünü bize ulaştıran Emrah Sonumut'a teşekkür ederiz.

Başakşehir Times Haber Merkezi 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35