banner25

Kızılay yüzyıllardır hayra aracılık etmeye devam ediyor

Türk Kızılayı Başakşehir Şubesi hayır sahibi vatandaşların bağışladığı ayni yardımları zaman kaybetmeksizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor...

Kızılay yüzyıllardır hayra aracılık etmeye devam ediyor
Başakşehir Kızılay veren ile alan el arasında güzel hizmetler yapıyor

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (İOSB) içinde yer alan  Aykosan Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren ve adının açıklanmasını istemeyen bir hayırsever vatandaş  tarafından verilen kumanya paketleri Başakşehir Kızılay Şubesi Kadın Kolları Başkanı Şükran Taner ve Kızılay gönüllü üyelerinden Güler Tan Akdoğan ile birlikte kumanya paketleri ihtiyaç sahiplerini buldu.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi

Şükran Taner Kadın Kolları olarak eğitim ve yardım faaliyetlerinin devam edeceğini bu konuda ekip olarak yeni gündemler oluşturduklarını dile getirdi.
 
Konu ile alakalı kısa bir açıklama yapan şube başkanı İlyas Bilen ‘de şunları söyledi;
 
Bilindiği üzere Türk Kızılayı kurulduğu günden bu yana hayır yapmak isteyen varlıklı insanlarımız ile ihtiyaç sahibi insanlarmız arasında köprü olma vazifesini en güzel ve iyi bir şekilde  sürdürüyor.

Aykosan sanayi sitesindeki hayır sever vatandaşımız şubemiz ile irtibata geçerek aracılığımız ile ihtiyaç sahiplerine gıda malzemesi vermek istediğini söylemesi ile kadın kolları başkanımız Şükran Taner hanım efendi ve diğer arkadaşlarımız anında hayır severden erzakları alıp aynı surette ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak güzel bir işe aracılık etmekten dolayı hem verenin hem alanın duasını aldıklarını ifade eden şube başkanı Bilen ellerinden geldiğince imkanları ölçüsünde yararlı işler yapmaya çalıştıklarını söyledi
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35