banner32

Kiminle birlikte yürüyorsunuz başkan !...

Ak Parti'den Yeniden aday gösterilen Başakşehir Belediye başkanı Av.Mevlüt Uysal ilçedeki Bilbordları Birlikte yürüyoruz” ilanları ile doldurdu.

Kiminle birlikte yürüyorsunuz başkan !...
Bunlarla da yürüyebilecek misin Mevlüt başkan ?  

1-Ak Parti Kurucu Başakşehir ilçe başkanı Ahmet Selim Köroğlu ile yürüyebilecek misin başkan ?

2-Kurucu ,ilçe teşkilat başkanı ve 3.5 yıl yardımcılığını yapan Mehmet Şahin ile birlikte yürüyebilecek misin başkan ?

3-Kurucu kadın kolları başkanı Özlem Erol ile birlikte yürüyebilecek misin Mevlüt başkan  ?

4-Güvercintepe Mahalle muhtarı İbrahim Dinç ile yürüyebilecek misin sayın Uysal ?

5-Evlerinin önüne Kiler residans yapmasın diye Komşu İnisiyatifini kuran
4.etap site sakinleri ile birlikte yürüyebilecek misin başkan ?

6-Hisar ve yanındaki sitelerin 3.katının önünde geçecek olan Otoban dan dolayı platform kuran “Otoban “platformu ile yürüyebilecek misin Mevlüt bey ?

7-Bahçeşehir Gölet bölgesine SÜRGÜN ettiğin Donanımlı 41 tane tecrübeli personelin ile yürüyebilecek misin Sayın Uysal ?

8-Cami içinde hakaret etiğin gazeteci ile yürüyebilecek misin başkan ?

9- 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeni ile hiç birisinin sarı basın kartı olmayan arkadaşları yemeğe davet ettiğin halde ilçenin ilk gazetesini kuran sarı basın kartı sahibi gazeteci için ayrım yapıp davet etmediğin halde orada hakkında bir sürü olumsuz laf söylediğin gazeteci ile  yürüyebilecek misin başkan ?

10-Üç yıldır kurulduğu halde bir gün ziyaret etmediğin Kayaşehir Ak Parti mahalle yönetimi  ile yürüyebilecek misin Başkan ?

11-30 tane büyükbaş Kurbanlık hayvanın tedbirsizliğiniz nedeni ile elektrik akımına kapılıp telef olmasını haber yapan ve sizin DAVA açtığınız gazeteci ile yürüyebilecek misin ?

12-2009 sel felaketinde telef olan veya can çekişen köpekleri barınaklarda kurtarmak için sizden ışık verebilecek araç isteyen ve sizin canlı yayında hakaret ettiğiniz televizyon muhabiri ilhan Tanrıöver ile mi yürüyeceksiniz başkan ?

13-İlk yılınızda yapmaya çalıştığınız Başkan’a sorun toplantılarında  bir vatandaş 5.Etap’ta mezarlık yerimiz ranta kurban gitti biz ölülerimizi nereye defnedeceğiz dediği zaman hakaret edercesine SEN ÖL mezarlığın bende dediğiniz  vatandaş sizinle beraber yürür mü Sayın başkan  ?

14-Yollarımız ve sokaklarımızı yap diyerek yanınıza gelen ve sizin nezaketsizlik yaptığınız  Güvercintepe’li vatandaşlar sizinle yürür mü Mevlüt bey ?

15-Güvercintepe son evlerde bulunan Hacı Bektaş-ı Veli Cem evi başkanı Rıza sorucu Cem evinin sıvasını yapabilmek için yıllarca eziyet ettiniz bu kişi sizinle yürür mü başkan ?

16-Şelale parkın Rant’a kurban verilmemesi için günlerce NÖBET tutan Bahçeşehirliler sizinle yürür mü başkan ?

Başkan bize dava açmanız ve meslektaşlarımız önünde rencide etmeye kalkmanız bizi dizginlemez ...

Başakşehir hakkında en çok özgür ve tarafsız haberlere imza atan bir yayın gurubu olarak bu konuda size 100 tane daha küstürdüğünüz gurup yazarız.

Ancak zaman almamak ve okurlarımızı bu maddeler ile yormamak adına şimdilik bu kadarı ile yetinelim merak edenlere istedikleri takdirde daha detaylı bilgiler vermeye hazırız.

Umarım Başakşehir halkı 30 Mart 2014’de sandık başına gittiği zaman kendisi gibi düşünmeyen herkesi FIRÇALAYAN başkanın tavırlarını aklına getirir ve ona göre oy verir diye düşünüyoruz.

Yerel seçimde Partiden daha çok adayın halk ile iç içe olması önem arz ediyor.

Bizler oy verirken partiden daha çok halk ile güzel bir iletişim kuran adayı tercih edeceğiz.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat unal
murat unal - 10 yıl Önce

Sayın Baskan Altınşehır'e ve Guvercintepe ye gerı aldıgınız ımardan dolayımı vatandasdan oy istıyorsu bunun ikisındende alamassın bızler sayende evlerımızde yıkıldı yıkılacak dıye her an beklıyoruz allah hepımızın yardımcısı olsun ayrıca sızlerede bızım sesımızı duyurdugunuz için tesekur ederım

arife güçlü
arife güçlü - 10 yıl Önce

Hedefimiz, farklı sosyo-ekonomik yapıya sahip olan ilçemizi aynı standartlarda buluşturmaktır. diyerek mavera sarayları yapan bir belediye hangi standartlarda buluşturacak ? gelir paylaşımı yetkisi olmaksızın belediye mülküne saray yaptıran belediyeyi yöneten sorumlusuna kiminle yürüyorsun sorusunu sormanızı kınıyorum.....

Rıza
Rıza - 10 yıl Önce

Mevlüt bey bir başakşehir seçemi olarak size oy verebilmem için 29 Mart 2009 dan bugüne kadar yaptığınız en önemli 3 çalışmayı söyler misiniz ?

Merve Kaya
Merve Kaya - 10 yıl Önce

Mimar Sinan kendisine minare eğri diyen çocuklara ip vererek çocuklar hadi gelin minareyi düzeltelim dediği bir coğrafyada başkan herkesi fırçalayarak bir yere mi varacak ? ben başkanı yerinde olsam bir an önce TÖVbe istiğfar edip kalbini kırdığım herkesten özür diler barış sağlardım.Özgür Karabat başkan oluyor Mevlüt beyi haberi yok

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35