banner25

Kayaşehirliler Akvaryum'u gezdi

Başakşehir Belediyesi Kayaşehir’de ikamet eden vatandaşlara yönelik Akvaryum Gezisi düzenledi.

Kayaşehirliler Akvaryum'u gezdi
Başakşehir Belediyesi Kayaşehir'de oturan vatandaşlara 27 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Akvaryum'a düzenlediği gezilerle sosyal kültürel hayatı desteklemeye devam ediyor. Akvaryum Gezisi’nde Kayaşehirliler,  dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin içinde bulunduğu, temalandırma, interaktiflik, yağmur ormanı gibi bölümlerin yer aldığı ve yeni nesil teknolojisiyle dünyanın en yenilerinden olan akvaryumu gezdiler.
 
Yaklaşık 1.500 çeşit, toplamda 15 bin adet kara ve deniz canlısı bulunan gezi alanını gezen Kayaşehirliler, mavi dünyanın kapılarını aralayarak caretta caretta, dantelli müren, inek burunlu vatoz, kırmızı aslan balığı, palyaço balığı, napolyon balığı, kırmızı karınlı pirana ve devasa köpekbalıklarını yakından inceleme fırsatı buldular.
 
Birçok vatandaşın hayatlarında ilk kez akvaryum gezisine katılmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığı organizasyonda katılımcılar Başakşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.  
 
Betül Ayrancı; Kayaşehir 5. Bölge  yönetimden geldim. Burası gerçekten görülmeye değer bir yer. Başakşehir Belediyesinin yaptığı bu sosyal kültürel etkinlikler gerçekten çok güzel. Çok memnunuz kaldık bu geziden. Çocuklarımızla geldik. Çocuklarımızın kültürel gelişimi için de çok yararlı buluyorum. Bizler hiç görmediğimiz canlıları bu sayede gördük.
 
Gonca Arslantaş: Kayaşehir'de oturuyorum. Daha önce burayı hiç görmemiştim. Çok güzelmiş içerideki balıklar, canlılar. Belediyenin bu etkinliğini çok faydalı ve güzel buldum. Zaman zaman başka etkinliklere de gelmeye çalışıyorum.
 
Pakize Şahinoğlu, Akvaryumu çok beğendik. İki kızımla geldim. Daha önce gelmemiştim buraya. Bu etkinliği yapanlara teşekkür ediyoruz. Başka gezilerle bu etkinliklerin devam etmesini istiyoruz.
 
Gülizar Küçük, Çok güzel bir gün oldu. Komşularımla geldik. İlk defa geldim, burası çok hoşuma gitti. Bundan sonra bu gibi gezilerin devam etmesini diliyoruz.
 
Soner Ataman: Ağrı'dan geliyorum. Kayaşehir'de misafir olarak kalıyorum ablamda. Daha önce gelmemiştim. Buradaki bu etkinlikleri çok güzel ve faydalı buldum.
 
Bahar İçingir: Buraya ilk kez geldim çok güzel. Teşekkür ederim.
 
Cansu Şahinoğlu; Çok beğendim daha önce de gelmemiştim. Teşekkür ederim emeği geçenlere.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35