banner25

Kartoğlu öğrencilerin karne heyecanını paylaştı

2017-2018 yılı eğitim ve öğretim yılı sömestr tatili başladı. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Başkan Yasin Kartoğlu: “Önemli olanın koşulsuz sevgi olduğunu, notların çalışarak düzeltilebileceğini” belirtti.

Kartoğlu öğrencilerin karne heyecanını paylaştı
 Ülkemizde yaklaşık 18 milyon öğrenci ile birlikte ilçemizde 76 bin 718 öğrenci tatile girdi. Başakşehir Güvercintepe Tepe İlköğretim Okulunda karne töreni düzenlendi. Törene; Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını yapan Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, ”Alacağınız karne sadece bilginizi ölçmüyor, yıl içerisinde bütün davranışlarınızın, iletişiminizin, sosyal becerilerinizin, okuduğunuz kitap sayısını anlatan bir belge. Çocuklarımızın ilk eğitiminin kalp ile başlaması gerekir. Merhameti, çevresine duyduğu, başkasını duyduğu saygıyla, çevre bilinci ile donatılması gerekir. Aklımızı ve kalbimizi birlikte eğiterek geleceğe bakıyoruz” şekline konuştu.

 

Öğrencilere spor parkı müjdesi


Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu,” Önce okul derslerimize önem vereceğiz. Okuldan sonraki zamanlarınızda Bilgievlerimize devam ederek sanat, edebiyat ve müzik öğreneceğiz. Daha sonrada müjdesini burada vermiş olalım, bir ay sonra kayıtlarımız başlayacak olan Güvercintepe Spor Merkezimizi açıyoruz. Orada spor yaparak yüzme fırsatı da yakalayacaksınız. Vaktimizi güzel değerlendirerek sokaktaki kötü alışkanlıklardan uzak duracaksınız” dedi.

 

Bu tatilde ödeviniz olmayacak dilediğiniz kadar dinlenebileceksiniz diyen Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, tüm öğrencilere iyi tatiller diledi. Protokol konuşmalarının ardından şiir ve folklor gösterileri ile sahne alan öğrenciler heyecanlarını gizleyemedi.

 

Karne töreninin ardından sınıfları ziyaret eden protokol öğrencilere karnelerini dağıtarak başarılarının devamını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35