banner25

Karacaören Şahintepe'de coştu

Tokat ili Zile İlçesi Karacaören Köyü derneğinin gecesine CHP damgası. CHP.ilçe başkanı Özgür Karabat'ın sahneye çıkıp kısa bir selamlama konuşması yapması alkış fırtınası eşliğinde yapıldı...

Karacaören Şahintepe'de coştu
HABERİN GALERİSİ
Şahin Karaca

Şahin Karaca

Başakşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında yapılan etkinliklerin Şahintepe mahallesindeki programlarından birisi Tokat ili Zile ilçesi Karacaören köyüne tahsis edilmişti.

Başakşehir Times Haber Merkezi  

Programa Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,Ak Parti İlçe baikanı Ayhan Özgürel, CHP.ilçe başkanı Özgür Karabat,Belediye başkan yardımcıları Mehmet Şahin ,Haluk Dikbaş CHP.Grup başkan vekili ve kendisi de Karacaören’li olan  Bektaş Ulusan başta olmak üzere CHP belediye meclis üyeleri,ilçe başkan yardımcıları ve çok sayıda Şahintepeli Karacaören Köyü derneğini yalnız bırakmadı.

Dernek başkanı Kadir Savaş yaptığı selamlama konuşmasında gecelerinde kendilerini yalnız bırakmayan herekse teşekkür etti.

Daha sonra sahnene çıkan Belediye başkanı Mevlüt Uysal yaptığı konuşma da şunları söyledi

“ Göreve geldiğimiz günden bu yana Şahintepe’nin bir çok alt yapı sorununu çözdük. Seneye bu zamanlar üst yapı ile alakalı da çok şey çözülmüş olacak. Bahçeşhir’de ve Başakşehir etaplar bölgesinde ne varsa ayısı Şahintepe’de de olacak dedi. Uysal sözlerini burada site şeklinde otoparkı ve çevre düzeni ve yeil alanları oluşturulmuş yapıları yapacaklarını ifade ederek Başakşehir’de 5 ayrı noktada ramazan etkinliği yapıyoruz. Bazı derneklerimizin gecelerine zaman darlığından dolayı katılamıyoruz. Katıldığımız dernekleri seviyoruz katılmadığımızı sevmiyoruz gibi bir algı çıkarılmak isteniyor bu kesinlikle doğru bir alı değil diyerek gecelerine icabet edemediğimiz dernekleri mutlaka ziyarete edeceğiz dedi.

Özgür Karabat alkışlar eşliğinde sahneye çıktı

Kendisi de Tokatlı olan CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat’ın ismini anons eden sunucu başkanı öven seöler söylemsi ile birlikte seyirciler arasında  alkış ve tezahürat sesleri yükseldi. Karabat yaptığı kısa etkili ve önemli konuşmalarında şunları söyledi “ Tokat selam olsun,Zile’ye selam olsun,Karacaören’e selam olsun.dedi. Daha sonra Belediye başkanı biraz önce Şahintepe de Bahçeşehir ve Başakeşhir Etaplar gibi olacak dedi. Elbette bu mahallemiz de hak ettiği hizmetleri almalı. Ancak hizmetler geldiği zaman  Şahintepe halkını buradan başka yere göndermeye çalışılmamalıdır dedi. Burada meydana gelen değer artışını buranın sakinleri almalı dedi. Özgür Karabat konuşmasını yaparken Sevircilerin sık sık alkış ve tezahüratlarla destek vermeleri başkanı oldukça memnun etti.

CHP.ilçe başkanı özgür Karabat ve ekibi daha sonra Şahintepe’den ayrılarak Güvercintepe de gecesi olan Sinoplular’ın gecesini katıldılar. Sahur’a kadar Güvercintepe’de esanf ve halk ile sohbetten Karabat’a gösterilen ilgi ve alaka CHP yöneticilerini mutlu etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35