banner29

Karaca Ve Atmaca Ailelerinin Mutlu Günü

Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca’nın oğlu Fatih Karaca ile Süleyman Atmaca’nın kızı Elif Atmaca, Konistan Toplantı Şehri’nde düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.

Karaca Ve Atmaca Ailelerinin Mutlu Günü
 24. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca’nın oğlu Fatih Karaca ile Süleyman Atmaca’nın kız Elif Atmaca’nın düğün törenleri dün Türkiye’nin ve Avrupa’nın en modern ve en geniş konferans merkezi Konistan Toplantı Şehri’nde saat 19:00’ da gerçekleşti.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Düğün töreni damat Fatih ile gelin Elif’ in sahneye çıkması ile başladı. Nikah töreninden sonra çift düşüncelerini ve mutluluklarını anlatarak törene katılan tüm konuklara teşekkür etti. Geceyi ölümsüzleştiren hatıra fotoğraflarının ardından tüm konuklara keyifli bir akşam yaşatıldı.


Ak Parti Milletvekili Harun Karaca’nın özel konuğu olan Türkiye’ nin ilk ve tek marka isim uzmanı ByKanber’de, “Kanbersiz düğün olmaz” latifesinde bulunarak düğün törenine iştirak etti. Düğüne; Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen BAĞIŞ, İçişleri Eski Bakanı ve Ak Parti Milletvekili İdris Naim ŞAHİN, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman SOYLU, Ak Parti Milletvekili Turan KIRATLI, Ak Parti Millet Vekili Ünal KACIR, Ömer DÖNGELOĞLU Hocamız, Sanatçılardan Reha YEPREM ve Uğur IŞILAK ve çok sayıda milletvekili ve konukların katılımı ile düğün töreni gerçekleşti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35