banner32

Karabat'ın afişlerini kesenlere gece yarısı suçüstü

Büyükşehir Zabıtadan küçük hesaplar... Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Belediye başkan adayı Özgür Karabat'a akla hayale gelmeyen engeller çıkarn Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal İBB ekiplerini ayarlayarak Özgür Karabat'ın afişlerini nasıl kestiklerini Karabat'ın basın danışmanı Ferdi Türk gece yarısı görüntüledi... İşte emeğe saygısızlık yapılan o görüntüler...

Bedeli Karşılığında Özgür Karabat'a Bilbord ve LED ekran kirlatmayan Uysal bu kezde falçata ile rakibinin afişlerini kestirirken kamera ile çekildi


Rakibi CHP adayı Özgür Karabat'a LED ekran ve Bilbord kiralatmayan Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın bu çıkışına karşın Özgür Karabat'ın proje üreten ekibi Kamyon kiralayarak Başakşehir'in girişine dev bir afiş ile tanıtımını yaptırararak Uysal'ın engelini bu şekilde aştı.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Bez ve vinil afişlleri falçata ile kesen kişilerin kazma ve küreklerle duvarları yıkamayacakları için Özgür Karabat'a tek seçenek kalıyor o da duvarlar "DERMAN KARABAT" yazısını yazması.

Mevlüt Uysal'ın afiş asacak yeterli yer olmasına rağmen Özgür Karabat ve ekibinin zor şartlar altında yaptırıp astırdığı afişleri falçata ile kestirip attırması emeğe saygısızlık olarak görüldü.

İşte Özgür Karabat'ın basın danışmanı Ferdi Türk ve Kadir Koska'nın gece yarısı çektikleri kamera görüntüsü ile İBB personelinin resmi arabalarla afişleri nasıl kestiklerini göz önüne serdi. 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35