banner25

Karabat, “Küçük esnaf mağdur edilmemeli”

CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Karabat, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kayaşehir’de mahalle esnafını ve siyasi partilerin seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.

Karabat, “Küçük esnaf mağdur edilmemeli”
 Çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başlayan ve günde 19 saat çalışan CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Karabat, Kayaşehir’de yaptığı ziyaretlerde halk tarafından büyük ilgi gördü.
Çat kapı ziyaretler ile Kayaşehir esnafını ziyaret eden Karabat, esnaflarla sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi verdi. Küçük esnafın kalkındırılması gerektiğini vurgulayan Karabat, küçük esnafın mahalle halkı ile daha samimi bir diyalog içinde olduğunun altını çizdi.


AVM’ler şehir merkezinden uzaklaştırılmalı

Karabat; “Büyük Alışveriş Merkezleri ile rekabetin mümkün olmadığı bir dönemdeyiz. Küçük esnafın ayakta kalması için, AVM’lerin mümkün olduğunca kenttin uzak noktalarına kurulması gerekir. Maalesef son dönemde her ilçede birden fazla AVM açıldı ve bazılarında siftah yapmadan kepenk kapatan esnaflarımız var. Bu durumların yaşanmaması için, mahalle esnafının daha cazip hale getirilmesi gerekmektedir. Küçük Esnaf mahallesindeki her insanı tanır. Mahalle halkı bildiği tanıdığı insandan alışveriş yapmayı sever. Bu anlamda küçük esnafın ayakta kalması için teşviklerin yapılması gereklidir” şeklinde konuştu.


Kazanan Başakşehir olacak

Özgür Karabat, Kayaşehir’de ki esnaf ziyareti sırasından siyasi partilerin seçim irtibat bürolarını da ziyaret etti. AK Parti Kayaşehir seçim irtibat bürosuna yaptığı ziyarette AK Partililerle bir süre sohbet eden Karabat, 30 Martta sonuç ne olursa olsun kazanan tarafın Başakşehir halkı olacağını söyledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat unal
murat unal - 10 yıl Önce

SEÇİLENE KADAR MILLETIN İÇİNDE OLUYORSUNUZ SEÇİLDIKTEN SONRA KIMSEYI BULAMIYORUZ

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35