banner32

Karabat; Bizi Çiğnemeden Bir Vatandaşımızın Evini Yıkamazsınız!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Başakşehir belediye başkan aday adayı Özgür Karaba Belediye başkanı Mevlüt Uysalın Güvercintepe’nin gelişmesi için adeta engel çıkardığını iddia etti. İddialarını örneklerle açıklayan Kabarat ‘’Güvercintepe CHP iktidarında rahat bir nefes alacak’’ dedi.

Karabat; Bizi Çiğnemeden Bir Vatandaşımızın Evini Yıkamazsınız!
Yer var, Para var öğrenciler üst üste ama Başkan okul için yer göstermiyor

Eski Milli Eğitim bakanı Ömer Dincer, Güvercintepe’ye tahsis edilmiş 800 bin Türk liralık para ile okul yapılma talimatı veriyor.  İl özel idaresi yer gösterin, okul yapalım değdi halde Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal,  risk almayıp imarlar olmadığı için okula yer tahsisi yapamayız diyerek,  gelen parayı Güvercintepe’nin okul ihtiyacı için kullandırtmayıp mahalle halkına büyük kötülük yapmıştır. Karabat ‘’eğer Başakşehir Belediyesi CHP’li bir başkanda olsaydı çocuklarımızın okul sorunu çözülsün diye her türlü riski alırdı’’ dedi.

2 yıl önce halı saha yerine,  bağışçısı hazır olan Okul yapacağız demişlerdi,  ama hala okul yok      

Birkaç tane lise’nin Beden eğitim derslerinde kullandığı ve Güvercintepe’li gençlerin ciddi manada faydalandığı halı saha, iki yıl önce bağışçısı hazır buraya okul yapacağız denilerek, işletme sahibinden kontratı olduğu halde hiçbir eşyasını almasına müsaade edilmeden yıkıldı. Ama her nedense ne bağışçı var ortada ne de okul. Kaldı ki devletin gönderdiği para halen olduğu yerde durduğu halde,  belediye yer gösteremediğinden dolayı eski para birimi ile 8 trilyon Türk lirası atıl olarak bekliyor. Başkan Mevlüt Uysal bu vurdumduymazlığı ile binlerce öğrencinin üst üste, kalabalık sınıflarda eğitim görmesine sebep oluyor.

İmar ve yüksek gerilim Güvercintepe’nin kaderi olmamalı

Özgür Karabat
‘’bu sorun için Mahalle muhtarı İbrahim Dinç’in TEİAŞ, İBB ve ilgili kurumlar ile görüşerek 3.000 haneyi ilgilendiren yüksek gerilim sorununu çözmek üzere iken Belediye başkanı Mevlüt Uysal’ın anlaşılmaz bir şekilde işi çözümsüzlüğe doğru sürüklemesi anlaşılabilir bir durum değil. Mahalle muhtarı bu sorunun çözümü için eski ilçe kaymakamına siz hesap açın bizler hep beraber sorunun çözümü için gerekli olan parayı kendi aramızda toplayarak finansı çözeceğiz dediği halde başkan bu işi de çıkmaza sürüklüyor. Belediye CHP ‘li olsaydı bu kadar zor işi yaptığı için muhtara biz onurluk verirdik ama başkan kendisi çözemediği sorunları muhtar çözdüğü için bu durumu içine sindiremedi ve muhtarın çalışmalarını engellemeye yönelik faaliyetlerde bulunuyor’’ şeklinde konuşan Karabat olan ‘’mahalle halkına oluyor’’ dedi.

Özgür Karabat STK. lar ile yakın çalışacağız,Güvercintepe CHP ile rahat bir nefes alacak dedi

Daha önce beş yıl CHP ilçe başkanlığı yaptığı için mahallerin sorunlarını çok iyi bilen Özgür Karabat, Güvercintepe’de meclis üyesi konusunda Malatyalılar, Adıyamanlılar, Bitlisliler, Tokatlılar, Iğdırlılar başta olmak üzere kendilerini en iyi şekilde temsil edebilecek meclis üyesi konusunda STK. ların kendi aralarında istişare ederek kendilerini temsil edebilecek aday adayı isimleri önermesini isteyen Karabat ‘’amacımız en iyi meclis üyesi dağlımı yaparak Başakşehir Belediye başkanlığını almak adına her türlü çalışmayı sürdürmek olduğunu’’ ifade etti.

Karabat Belediye yer göstersin 3.Bölge Milletvekilimiz Mevlüf Ferit Aslanoğlu ile Güvercintepe’de okul yapacağız

CHP Belediye başkan aday adayı Özgür Karabat ‘’İstanbul 3.bölge milletvekilimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu Güvercintepe Mahallesi’nin okula ihtiyacı olduğunu düşündüğü için belediye bize hafriyatı yapılmış bir arsa göstersin biz de bir hayır sahibi bulup mahalleye bir okul hediye edeceğiz demişti. Ama Mevlüt Uysal’ın döneminin bitmesine sayılı aylar kala halen arsa tahsisi yapabilmiş değil. Başka bir belediye başkanı olsaydı bir şekilde arsa sorununu çözüp hayır sahibine teslim ederdi’’ dedi. Karabat ‘’bizim dönemimizde halkın geleceği adına risk alarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Güvercintepe’de meclis üyesi aday adayı olan Murat Özkurt biz halkın içindeyiz

Güvercintepe’de sevilip sayılan iş adamı Murat Özkurt ise şunları söyledi  “Daha Önce Sayın Özgür Karabat CHP Başakşehir ilçe başkanı iken kendisi ile birlikte beş yıl çalıştım. İlçedeki görevimizi yeni arkadaşlara devrederek bu seferde ilçemize meclis üyesi olarak hizmet etmek adına aday adayı oldum. Meclis üyesi halkın içinde olmalı. Ben sürekli Güvercintepe mahalle halkı ile iç içeyim. Nasip olursa bu mahallede partimi meclis üyesi olarak temsil etmek isterim. Diyen Özkurt yerel yönetim seçimlerinde halk oyunu çalışkan ve kendi içinde olan başkan adayına veriyor. İlçemizin tüm mahalleri içinde bir anket yapın 29 Mart 2009 yerel yönetim seçimlerinden buyana en iyi çalışan ilçe hiç şüphesiz ki CHP cevabını alacaksınız. Halk ile iç içe olduğunu kanıtlayan Belediye Başkan aday adayımız Sayın Özgür Karabat ile birlikte Parti bayrağımızı en üste çıkarmak için elimden geleni yapacağım’’ dedi.

Güvercintepe’nin diğer bir meclis üyesi aday adayı Erdoğan Dulkadir ‘de Karabat ile Başakşehir’i alacağız

Genç iş adamı Erdoğan Dulkadir CHP Başakşehir meclis üyesi olabilmek için Güvercintepe’de aday adaylığını koydu. Erdoğan Dulkadir gazetemize şunları söyledi “Özgür Karabat beş yıllık ilçe başkanlığı süresince başarılı bir grafik çizerek ilçe halkının takdirini topladı. Biz de bu süre içinde CHP gençlik kollarında görev yaptık. Şimdi de Belediye meclis üyeliği için aday adaylığımızı açıkladık. Partimiz bizi aday gösterir halkımız da bize oy verip, bizi meclis üyesi yaparsa,  mahallemizin sorunları öncelik sırasına göre gündeme getirerek çözümü için elimizde geleni yapacağız’’ diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35