banner25

Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır

Kızılay Başakşehir Şubesi ile Boğaziçi Konut A.Ş.'ye bağlı Metrokent Konutları ile birlite kısa bir süre önce kan bağışı yapmıştı. Kızılay, işte bu destekten dolayı dolayı Metro Kent yönetimine plaket verdi.

Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır
Kızılay Başakşehir Şubesi ile Boğaziçi Konut A.Ş.'ye bağlı Metrokent Konutları ile ortaklaşa düzenlenen kan organizasyonunda sağlamış olduğu katkılardan dolayı site yönetimine Kızılay Şube Kadın Kolları Başkanı Şükran Taner tarafından plaketleri takdim edildi.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Plaket takdimi sırasında Metrokent Site Müdürü Şeref Ünlü, Kızılay'la ortak çalışmalarının devam etmesini istediğini sitelerinde yaz etkinliklerinde kan organizasyonunun tekrarlanabileceğini söyleyerek Kızılay Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.
Diğer plakette ise, organizasyon sorumlusu Metrokent Site Müdür Yardımcısı Kadem Egemen'e, Taner tarafından verildi.
Başakşehir Kızılay Şubesi ile Metro Kent'in yaptığı kan bağış organizasyon sonuçları site sakinlerini çok mutlu etti.
Metro Kent yöneticleri, Kızılay'ın eğitici seminerler vermesini talep ederek "Çalışmalarımızın devam etmesini istiyoruz. Bu iş gönül işidir. Ekibimizdeki arkadaşlarımız ile birlikte bu işi severek yaptık. Kan bağışı yapmanın ne denli önemli olduğu hepimiz tarafından bilinmektedir. Kan bağışı yapmaya gelen tüm site sakinlerimize gönülden teşekkür ediyor ve bu plaketi onların nezdinde kabul ederek alıyoruz" şeklinde konuştular.
Site yetkilileri, verilen plaketten dolayı Kızılay Şube Başkanı İlyas Bilen'e de ayrıca teşekkürlerini ilettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35