banner25

Kahkaha garantili oyun Kaç Baba Kaç sahnelendi

Tiyatro Sevi grubunun sahnelediği “Kaç Baba Kaç” tiyatro oyununu izleyen Başakşehirliler eğlenceye doyamadı. İki perdelik sahnelenen tiyatro oyununun kadrosu da, sahne performansı ile göz doldurdu.

Kahkaha garantili oyun Kaç Baba Kaç sahnelendi
 Başakşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği kültür sanat etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Tiyatro, söyleşi ve özel programlarla Başakşehirliler sanatla buluşuyor. Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Kaç Baba Kaç tiyatro oyununa ilgi yoğundu. Bir hastanenin doktorlar odasında geçen ve 2 saat boyunca düşmeyen temposu ile kahkahalar attıran oyun, rektörlüğe giden yolda çok önemli bir konuşma yapmaya çalışan Dr. David Morgan’ın başına gelen olayları anlatıyor. 

 

Ceyhun Fersoy, Dost Elver, Ebru Karanfilci, Ferdi Akarnur, Hakan Bulut, İrfan Kangı, Merve Sevi, Meltem Parlak, Nihan Tarhan, Orçun Kaptan, Özgür Şenyer, Sibel Tomaç gibi genç ve dinamik bir kadroyla sahne alan oyunda, aynı hastanede 18 yıl önce gönül ilişkisi yaşadığı kadının  senden çocuğum var diyerek hastaneye gelmesiyle karışan olaylar birbirini izliyor. Bu şenliğin içine, hastanedeki doktorlar ve hemşireler ile birlikte bir rektör, bir polis, yaşlı bunak bir hasta ve 18 yaşında babasını arayan sinirli bir çocuk da eklenince oyun izleyiciyi içine sürüklüyor.

 

Heyecanla izlenen tiyatro oyunu sonunda oyunculara Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çiçek takdim edildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35