banner25

Kadir Topbaş’ın demokrasi nöbet ziyareti

Demokrasi nöbetinin 8 gününde Başakşehirliler yine uyumadı.

Kadir Topbaş’ın demokrasi nöbet ziyareti
Fatih Terim Stadyumu Otoparkı’nda devam eden milli irade nöbetinde vatandaşlar ilk gün ki özgüvenle, ülkesine sahip çıkmanın verdiği gururla alanda toplandılar.
 
Her yaştan vatanseverin toplandığı alanda milli irade nöbetçilerini 8.gününde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da yalnız bırakmadı. Anayasa Komisyon Başkanı Mustafa Şentop, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Akparti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcıları, sanatçılar da alanda vatandaşları yalnız bırakmadı.
 
Bu ülkenin sahibi sadece millettir

15 Temmuz’u gerçekleştiren içimizden birileriydi ama dışarıdan müdahale edeceklerden daha gaddarca bir olay gerçekleşti diyerek sözlerine başlayan Mevlüt Uysal;” Bu ülkenin sahibinin millet olmadığına inanlar vardı. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bu ülkenin sahibi sadece millettir. Savaş uçaklarına, tanklara,  kurşun yağdıranlara karşı yürüyerek gidenler bunu ilan etti. Hiçbir siyasi parti gözetmeden hep beraber olmalıyız. Bu ülke hepimizin. Ülkemiz hep bir adım attığı zaman, hep bir çelme takıp bahane buldular, hep aramıza nifak soktular. En son yapılan olayda da gösterdik ki bu milletin karşısında kimse duramaz. Bugün bu meydan da olmak küçümseniyor olabilir ama bilmelisiniz ki bugün bu meydanlarda olmak Türkiye’nin hatta dünyanın kaderini değiştirecek. Belediye Başkanı olarak bizi sizler seçtiniz ama bölgemizde sizin seçmediğiniz idareciler var siz onlarında koltuklarını korudunuz. Dünyanın hiçbir bölgesinde sokakta bu kadar süre ülkesine sahip çıkan bir eylem olmadı. Ben tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Gazamız mübarek olsun diyorum.”
 
Büyük bir aile olduğumuzu tüm dünya gördü

Biz bu topraklarda bin yıllık bir tarihi geride bırakmış, birçok destanlar yazmış bir milletiz diyerek konuşmasına coşkuyla başlayan Kadir Topbaş;” 15 Temmuz’da yeni bir destanın yazıldığı bir tarih oldu. Sizleri bundan dolayı kutluyorum. Sizler hedefleri ortada dünyaya izler bırakmış bir medeniyetin mensuplarısınız. Devletin bekası ülkenin geleceği söz konusu olduğu zaman her şeyi bir tarafa bırakarak milyonlar bir yumruk oldunuz. Bu ülkenin geleceğine, demokrasisine kastedenlere bu yumruğu bir balyoz gibi indirdiniz. Yüreğinizle, imanınızla meydanlarda tanklara, toplara göğüs gerdiniz. Milli irade ve demokrasiye sahip çıktınız şimdi ise demokrasi nöbeti tutuyorsunuz. Bizim tarihimizde kendi milletine silah doğrultan yoktur. Maalesef bunlar hainler. Vatanlarına ihanet ettiler bunun karşılığını bu insanlarımızın lanetiyle ödesinler.”
 
“Bugün tüm siyasi kavramları bir kenara bırakarak kol kola girdik. Büyük bir aile olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik. O yüzden birbirinize sımsıkı tutununuz. Dünyaya millet nedir, devlet nedir  gösterdiniz. Meydanları bayraklarınızla gelincik tarlasına çevirdiniz. Peygamber ocağımızın baş tacı gerçek Mehmetçiklerimizin, kolluk güçlerimiz onların her zaman yanındayız, karalamaya çalışanlara fırsat vermeyiz.  Bir tarih yazıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun. Dostluk ve samimiyetiniz arttırsın.”
 
Demokrasi nöbeti Başakşehir’de tüm gücüyle devam edecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35