banner32

Kaçak AVM'de Mevlüt Uysal'a üretim yapan belediye çalışanları

CHP,MHP ve Saadet partisi belediye başkan adayları kamu kaynaklarını belediye personeli ile kendi menfaatleri adına kullanan Mevlüt Uysal'ı bu davranışından dolayı protesto ediyor.

Kaçak AVM'de Mevlüt Uysal'a üretim yapan belediye çalışanları
 Yerel seçimlere sayılı günler kala ilçemizde ve yurt genelinde siyasi partilerin eşit şartlarda, seçim çalışmalarını yapmasını gerekirken bu durum Başakşehir'de 2009 sel falaketinde hasar görüp kapanan Vadi Center'da Ak PArti Adayı Mevlüt Uysal'ın promosyon üretim yeri oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi 

 

CHP Başakşehir ilçe başkanlığından duyuru" Son zamanlarda yaşanan pankart ve bayrak kesme olaylarına karşı tepkimizi yetkililere durumu bildirmekten öteye götürmedik. Bizden olmayan hiç bir siyasi görüşe karşı saldırganlık içerisinde olmadık. Her seferinde bu yarışın 'hizmet yarışı' olması gerektiğini savunduk.

 

Ancak bugün elimize ulaşan bir fotoğraf karesi Başakşehir Belediyesi’de görevli onlarca zabıtalarının, yıllar önce büyük vaatler ile Kiptaş tarafından yapılan ve yaşanan sel felaketi sonrasında, dükkan sahiplerine milyonlarca lira zarar ettiren Vadi Center AVM'de, AK Parti’ye ait çiçekleri hazırladıklarını gördük.

 

Görevi her vatandaşa eşit hizmet etmek olan zabıta memurlarının, bu dönemde böyle bir iş için mesai harcaması, tarafsızlık adına sorgulanması gereken bir durumdur.

 

Bu konuda yasal tüm haklarımızı kullanacağımızı tüm kamuoyunun bilmesini isteriz".

CHP'nin tepkisini yorumsuz bir şekilde okurlarımızın takdirine sunuyoruz.


YORUM EKLE
YORUMLAR
Zebran
Zebran - 10 yıl Önce

Amma yorumsuz yazmışsınız

Regaip usta
Regaip usta - 10 yıl Önce

Yorumsuz yaziyor ve tarafsiz oldugunuzu iddia ediyorsaniz her partiye eşit oranda yer vermeniz gerekir,neden sadece CHP'nin tepkisini haber yapıyorsunuz?

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35