banner32

İstanbullu Valisi ile Mutlu

İstanbul Valiliği Cumhuriyetin 89.Yılını Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde protokol üyeleri ile birlikte yüzlerce vatandaşı da bu sene davet ederek farklı bir konsept seçmesi takdir topladı.

İstanbullu Valisi ile Mutlu
Gecenin sahibi Vali'ye tam not   

Gazetemize özet bir demeç veren vali Mutlu şunları söyledi “Yaptığımız tüm çalışmalarımızı halkımız ile birlikte yapmaya çalışıyoruz. Sizinde gördüğünüz gibi bu sene burada toplumun her kesimi var. Zaten Cumhuriyeti de toplumun her kesimi kurmuştu"dedi.
 
Dolayısıyla bu tür kutlamaları halktan uzak yapmanın hiçbir anlam ve önemi olmayacağını düşündüğümüz için bu sene davetli listesini hazırlarken toplumun her kesiminin burada olmasına özen gösterdik” dedi.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi
Halkın resepsiyonu oldu
 
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşi İlk TBMM.bina resminin olduğu görüntü önünde davetlileri kapıda karşıladılar. Mutlu çifti daha sonra ise masaları teker teker dolaşarak isteyen herkes ile fotoğraf çektirdiler. Vali Mutlu özellikle engelli vatandaşlarla ve küçük çocuklarla ilgilenerek içlerinde insan sevgisini ortaya koymaları takdir topladı.
 
Alkol vardı ama rağbet yoktu
 
Harbiye Lütfi Kırdar Kongre salonunda yapılan Cumhuriyet resepsiyonunda alkol olmasına rağmen az sayıda davetlinin alkol aldığı gözlerden kaçmadı.Duvarlara asılan afişler ve salonun düzenlemesi ile ve ikramlarda kusursuz hazırlanmıştı.
 
Vali Hüseyin Avni Mutlu ve eşi alçak gönüllü
 
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşinin ev sahipliği yaptığı Cumhuriyet balosuna İBB.Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş,İstanbul Emniyet müdürü Hüseyin Çapkın ve eşi,İstanbul ilçe kaymakamları, Askeri erkan ve çok sayıda vatandaş bu seneki Cumhuriyet resepsiyonuna katıldı.
 
Gazetemiz de Cumhuriyet resepsiyonuna davetliydi
 
İstanbul Burada sloganı ile 39 ilçede meydana gelen önemli gelişmelere sayfalarında yer veren İstanbul Times Gazetesi ve anında haberin adresi sloganı ile yurtta ve dünyada meydana gelen gelişmeleri anında haber veren www.istanbultimes.com.tr haber portalımız’ın imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner ve beraberinde bir kişi daha İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşi tarafından Cumhuriyetimizin 89.yılı resepsiyonuna davet edilmişti.
 
Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner duygularını şu şekilde ifade etti
.” 1989 yılından beri gazete ve yayıncılık sektörünün içindeyim.2008 yılından beri de kendi gazetemizi yayınlıyoruz. İlk kez bu sena sayın valimiz Hüseyin Avni Mutlu tarafından Cumhuriyet resepsiyonuna davet edilerek onurlandırıldık. Bu güzel davranış için sayın valimiz ve eşine kendim ve gazetem adına teşekkür ederim” dedi.  
 
Cumhuriyetin 89.Yıl pastası kesildikten sonra Vali ve İBB.başkanı Boğaz’daki Cumhuriyet gösterisine  katılmak üzere Lüfi Kırdar Kongre salonunda ayrıldı.
 
Kaynak : İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35