banner32

İstanbul Ülkücü İşçiler Derneği İl Teşkilatında Coşkulu Şölen

Ülkücü İşçiler Derneği İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği ‘’ BİRLİK VE BERABERLİK ‘’ temalı şölen ; Kuran tilavetiyle huşu içinde başladı .Şehitler için bir dakikalık saygı duruşundan sonra salona güçlükle sığan yüzlerce Ülkücü hep bir ağızdan İstiklal marşı ve Andımız'ı okudu.

İstanbul Ülkücü İşçiler Derneği İl Teşkilatında Coşkulu Şölen
Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Gencay Çelik ‘in duygu yüklü konuşmasının ardından Ülkücü İşçiler Derneği İstanbul İl başkanı İsmail Akgöz konuşmasını gerçekleştirdi .Akgöz konuşmasında AKP hükümetini eleştirirken , büyük firmaların kapılarına kilit vurduğuna değinerek, işsizliğin rakkamsal boyutla %10,6 larda olduğunun altını çizdi .
Akgöz özellikle Ülkücü işçiler Derneğinin ne MHP ‘nin , ne ocakların nede herhangi başka bir kurumun alternatifi olmadığını belirtirken , aksine aynı ideolojinin insanlarının birliğinin, beraberliğinin takipçiliğinden başkaca bir görevinin olmadığını belirtti.

Sonrasında konuşmasını yapan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir ise yeni yönetimin İstanbul ‘da çok işler yaparak çalışan ülkücü işçi kardeşlerimizin her daim yanında olacaklarından emin olduğunu ifade etti .

Çeşitli ülkücü sanatçıların sahne aldığı büyük kalabalık hem coştu hemde coşturdu .

göreve yeni atanan il başkanı İsmail AKGÖZ ve bütün teşkilatları böyleliklede İSTANBUL 'da artık biz varızın altını çizdi .  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35