banner25

İstanbul Times okurları Başkan Çağırıcı’yı seçti

İstanbul Times gazetesinin internet sitesinde yaptığı ankete katılan gazete okurları, “İstanbul’un en başarılı belediye başkanı” olarak Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı seçti.

İstanbul Times okurları Başkan Çağırıcı’yı seçti
 İstanbul Times Gazetesi’nin 5. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programda, pek çok siyasi ve gazeteciye ödülleri verildi. Gazetenin internet sitesinde yaptığı, “Yılın Belediye Başkanı” anketinde birinci seçilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, programda ödülünü aldı. 

Programa, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Metin Külünk, Harun Karaca, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile ödüle layık görülen çok sayıda isim katıldı.

 Başakşehir Times Haber Merkezi 

Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Başkan Çağırıcı’nın ödülünü, gaİstanbul Times gazetesinin internet sitesinde düzenlenen, “İstanbul’un en başarılı ilçe belediye başkanı hangisi?” anketine 13 bin 50 kişi katıldı. Bin 526 oy alan Başkan Çağırıcı, en başarılı belediye başkanı seçildi.


Ödül törenin ardından açıklama yapan Başkan Çağırıcı, “Bu ödülü, Bağcılarlı hemşehrilerim adına alıyorum. Onların teveccühüne layık olmaya çalışacağım. Hüseyin Çetiner’e ve İstanbul Times gazetesine çok teşekkür ediyorum.  Bu ödül, bizi yeni çalışmalar için daha da teşvik edecektir” dedi.

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ferdi Türk verdi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Merkezi (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35