banner25

İstanbul Times için ne dediler ?

Gecemize katılan ve telgraf gönderen bazı konuklarımızın gazetemiz hakkında düşüncelerini içeren yazılı ve görsel çalışmamızı takip edebilirsiniz.

İstanbul Times Gazetesinin görkemli gecesi için ne dediler ?

6 Şubat 2013 Saat 18.00 da Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezinde
Gazetemizin 6.Kuruluş yıl dönümü kokteyli ve plaket takdim törenimiz öncesi gazetemiz hakkında kısa görüşlerini ifade eden dostlarımızın hakkımızda ifade ettikleri güzel duygu ve düşünceleri için teşekkürler.


Ne dediler ?
 
Değerli kardeşim Hüseyin Çetiner ve ekibinin başarılı bir şekilde çıkardığı İstanbul Times Gazetesi’nin 6.Kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlarım.
Aranızda bulunmayı çok istememe rağmen meclis genel kurul çalışmamız olduğundan dolayı nazik davetinize icabet edemiyorum.Tüm misafirlerinize saygılarımı sunarım.
 
Ak Parti İstanbul Milletvekili
Metin Külünk
 
 
İstanbul Tımes Gazetesinin 6.Kuruluş Yıl Dönümü Kokteyli Ve Plaket Takdim Törenine, Ankara’da Genel Kurul Çalışmalarının Devam Etmesi Sebebiyle Katılamıyorum. Gerek Ödül Alanları Gerekse Medya Alanında Başarılı Ve İlkeli Çalışmalarını Sürdüren Haber Sitenizi ve gazetenizi Tebrik Ediyor, Tüm Katılımcılara İçten Saygı Ve Selamlarımı Sunuyorum.
 
Ak Parti İstanbul Milletvekili
Prof. Türkan Dağoğlu 
 
 
Sayın Hüseyin ÇETİNER
           İstanbul Times Gazetesi İmtiyaz Sahibi
 
Bir ülkede doğru ve tarafsız haber kaynaklarının var olması, o ülkenin demokrasisinin de geldiği noktayı ortaya koymaktadır.
 
5 yıldır, Basın-Yayın İlkeleri’nden taviz vermeyerek halkımızı bilgilendirerek Türkiye’nin demokratikleşme yolculuğunda önemli katkılar sunmanızdan ötürü başta siz olmak üzere İstanbul Times Gazetesi’nde görev alan tüm basın mensuplarımıza, İstanbul Times’a maddi ve manevi katkıları olan tüm destekçilerine şükranlarımı sunarım.
 
Bu düşüncelerle, İstanbul Times Gazetesi’nin 6. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlarım, milletimize uzun yıllar hizmet etmesini Cenab-ı Hakk’tan dilerim.
 
Ak Parti İstanbul Milletvekili
Av.Bülent Turan
 
İstanbul İl Başkanlığında birlikte çalışmaktan mutu olduğum değerli arkadaşım sayın Hüseyin Çetiner’in başarılı bir şekilde çıkardığı İstanbul Times Gazetesi’nin 6.Kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlarım. Ankara’da meclis çalışmaları olduğundan dolayı Nazik davetinize icabet edemiyorum. Bundan sonrada başarılı çalışmalarınızı bekler nice 6.yılları diyorum.
 
Ak Parti İstanbul Milletvekili
Gülay Dalyan 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35