banner32

İstanbul Times Artık Ankara’nın da nabzını tutacak

İstanbul’un 39 ilçesinde yaptığı politik sokak röportajları ile aranan bir kanal olan “İstanbul Times Tv Özel” You Tube Kanalı izleyenlerinden gelen yoğun talep üzerine artık Ankara ilçelerinde de sokak röportajı yapaya başladı.

İstanbul Times Artık Ankara’nın da nabzını tutacak
 İlk etapta nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçeler de sokak röportajı yapıldı

921.99 Nufusu olan Çankaya’da, 917.759 nüfusu olan Keçiören’de, 659.603 nüfusu olan Yenimahalle’de, 637.935 nüfusu olan Mamak’ta,566.500 nüfusu olan Etimesgut’ta,524.222 nüfusu olan Sincan’da ,371.366 nüfusu olan Altındağ’da ve 130.363 nüfusu olan Gölbaşı ilçelerinden yüzlerce seçmene yarın seçim olsa hangi partiye oy vereceksiniz ve diğer sorular yönelttik.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

Nufusu 142.317 olan Pursaklar ve Polatlı’da bu sefer zaman darlığından dolayı sokak röportajı yapılamadı. Ancak bundan sonra yapılacak olan çalışmalarda bu iki ilçede çalışma alanı içine alınacaktır.

Beş Buçuk Milyonluk Ankara Nüfusunun 4.729.747 kişinin yaşadığı 8 ilçede yüzlerce kişiye soru sorduk…

Her ilçede klasik sorumuz olan “Yarın seçim olsa hangi partiye oy vereceksiniz ? neden ?” ve bunun yanında Ankara’lı seçmene “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanından Memun musunuz ? Asla oy vermem dediğiniz bir parti var mı ? Sizce Türkiye’nin en demokratik partisi hangisi ? Sizce HDP Barajı aşar mı ? Sizce Ak Partinin en başarısız olduğu konu nedir ? Sizce Ankara’nın en büyük sorunu nedir ? Sizce Ak Parti seçimi kaybederse ne olur ? gibi bir çok soru seçmene soruldu. İlginç cevapların alındığı sokak röportajları çok yakında İstanbul Times Tv Özel You Tube kanalında olacak.

İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner şunları söyledi

Bayramın 2. ve 3. günü izleyenlerimize bu seçimde Ankara ilçelerinde de sokak röportajlarımız olacak sözümüzü yerine getirmek beni çok mutlu etti.

Mesai arkadaşlarımın bayram tatilinde önceden yapılmış planları olduğundan dolayı onların Ankara'da çalışması mümkün olamadı.

Seçiminin yaklaşıyor olmasından dolayı Evladım Yusuf Sıddık Çetiner ve Ankara da Vazifeli yeğenim Sencer Çetiner'in katkıları ile Nüfusu 100 binden büyük olan Ankara'nın ilçelerinde sokak röportajı yaptık.

İşin güzel tarafı son Ankara İlçe Röportajımızdan Sincan kısmını yaparken Sincan Belediye Başkanı Sayın Murat Ercan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tuna ile de minik bir röportaj yapma şansımız oldu.

Velhasılı kelam atalarımızın dediği gibi yatan aslan olmaktansa gezen tilki olmak iyidir formülü işe yaradı.

Bayram'ın iki günü ve babalar günü çalışma ile de geçse izleyenlerimize verdiğimiz bu seçimde Ankara ilçe röportajlarımız da da olacak sözümüzü yerine getirdik çok şükür...

Çok yakında Ankara'da yaptığımız 20 tane sokak röportajı yayında olacak...

Yeğenim Sencer Çetiner'in de bayramda 2 gün tatilini almış olduk ama hakkını helal etti.

Değerli izleyenlerimiz Ankara’nın 5.445.026 olan nüfusunun 4.729.747 kişinin yaşadığı 8 ilçede yüzlerce kişiye sorduğumuz soruların cevapları Ankara soka röportajlarımızda izleyebilirsiniz şeklinde konuştu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Merkezi (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35