banner32

İnsan hakları yönetim kurulu, kaymakam Kazım Tekin başkanlığında toplandı

Başakşehir Kaymakamlığı İnsan Hakları Yönetim Kurulu Toplantısı İlçeye yeni atanan Kaymamak Kazım Öke Başkanlığında yapıldı.

İnsan hakları yönetim kurulu, kaymakam Kazım Tekin başkanlığında toplandı
Başakşehir İnsan Hakları Yönetim Kurulu yeni Kaymakam ile ilk toplantısını 10 Aralık İnsan hakları gününden bir gün sonra yaptı

Başakşehir Belediyesini temsilen başkan yardımcısı Murat Şahin, İstanbul Times Ve Başakşehir Times Gazetelerini temsilen gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ,Mahalle muhtarlarını temsilen Başakşehir Mahalle muhtarı Fatih Mehmet Yıldırım,Engelliler Derneğini temsilen başkan Kerim Yavuz, Ak Parti İlçe başkan yardımcısı,CHP Temsilcisi Av.Hasan Özgür Parmaksız,Başakşehir Rehberi'nden Mehmet Hammutoğlu başta olmak üzere kurulun diğer yönetim kuurlu üyeleri ile Başakşehir kaymakamlığında toplantısını yaptı.

Kaymakam Kazım Tekin ufuk açıcı bir konuşma yaptı 

Başakşehir Kaymakamlığından önce 4 yıl İstanbul Valili yardımcılığı gibi önemli  bir vazifeden sonra Başakşehir kaymakamlığpına atanan Kazım Tekin  yurt içi ve yurt dışı tecrübelerinin küçük bir özetini insan hakları yönetim kurlu üyeleri ile paylaştı. Kurul üyeleri Kaymakam Tekin'in  vizyonundan ve yönetim anlayışından çok etkilendiklerini ifade ederek inşallah sayın Tekin uzun süre ilçeyue hizmete decek imkanı bulur düşünecelerini paylaştı.

Başakşerhir İnsan Hakları kurulu 2014 yılında yaptıkşarını ve 2015 yılında yapacaklarını masaya yatırdı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35