banner32

İnönü'de 'Gangnam Style'

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Mersin İdman Yurdu'nu ağırladı.

İnönü'de 'Gangnam Style'
Süper Lig'in 10. haftasında İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş hızlı başlarken siyah beyazlılar 6. dakikada kazandıkları penaltı vuruşunu Hugo Almeida ile gole çevirmeyi başardı.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, 31. dakikada farkı ikiye çıkartırken ilk yarının son anlarında yoktan var ettiği pozisyonda Holosko'ya harika bir asist yaparak takımının 3 farklı galibiyete ulaşmasını sağladı. Genç yıldız 49. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görüp oyun dışında kaldı.

Siyah beyazlılar bu galibiyetten sonra puanını 15 yaparken Mersin İdman Yurdu 8 puanda kaldı ve kötü gidişe dur diyemedi. Beşiktaş gelecek hafta sahasında Bursaspor'u konuk ederken Mersin İdman Yurdu da evinde lider Galatasaray'ı ağırlayacak.


KARTAL STYLE

Beşiktaş'ın 3. golünü atan Filip Holosko, gol sevincini asisti yapan Oğuzhan Özyakup ile Gangnam Style dansı yaparak golü kutladı...


Beşiktaşlı taraftarlar, Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen eski futbolcuları Mert Nobre'ye karşılaşma öncesi sevgi gösterilerinde bulundu.

Konuk ekip futbolcuları ısınırken, eski açık tribündeki Beşiktaş taraftarları Nobre'yi tribünlere çağırdı. Brezilya asıllı futbolcu da tribünlere kadar giderek taraftarlara alkışla karşılık verdi.

Beşiktaşlı uyan...

Karşılaşma öncesinde numaralı tribündeki siyah-beyazlı taraftarlar, kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma'nın sürekli gündeme gelmesine tepki gösterdi.

Bir grup taraftar, Beşiktaşlı uyan, Q7'yi bırak, Necip, Oğuzhan, Hasan, Kadir, Erkan'a sahip çık yazılı pankart açtı.

Bu arada, 200'e yakın Mersin İdmanyurdu taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden takımlarını destekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35