banner25

İmam Hatip Lisesi kayıt işlemleri başlıyor

Tüm Finansmanı Başakşehir Belediyesi Tarafından karşılanan Türkiye’nin En Büyük Anadolu İmam Hatip Lisesi olan ‘M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi’ kayıt işlemleri başlıyor.

İmam Hatip Lisesi kayıt işlemleri başlıyor

Okul’un; adrese dayalı olarak öğrenci alınacak olan ‘Ortaöğretim’ bölümüyle,  SBS’de yeterli puanı alan öğrencilerin başvurabileceği ‘Lise’ bölümüne kayıtlar Cahit Zarifoğlu İlkokul binasında yapılacak.

Başakşehir Times Haber Merkezi


Kayıtlar, Cahit Zarifoğlu’nda yapılacak

Başakşehir 1.Etap’da 2013-2014 Eğitim-Öğretim dönemine hazır hale getirilerek olan okulun bu sene 408 öğrenci kontenjanı bulunuyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi web sitesinde yapılan duyuruda Eğitim kurumunun, adrese dayalı olarak öğrenci alınacak olan ‘Ortaöğretim’ bölümüne Başakşehir’in ‘Başak ve Başakşehir Mahalleleri’nde ikamet eden öğrenciler başvurabilecekler. 1.Etapta bulunan Cahit Zarifoğlu İlkokul binasında yapılacak Ortaokul bölümü kayıt başvurusu 05.08.2013’tarihinden itibaren yapılabilecek.

Kurumun ‘Lise’ bölümüne ise SBS’de yeterli puanı alan öğrenciler yine Cahit Zarifoğlu İlkokul binasında 12-16 Ağustos 2013 tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar kayıt işlemlerini yaptırabilecekler.

Kız ve Erkek Öğrencilerin başvuru yapabileceği Eğitim kurumunun 2500 öğrenci kapasitesi bulunuyor.

Okul’un Vadi’de Maketi bulunuyor

Başakşehir Belediyesi ‘M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni tercih edecek adayların okulu yakından görebilmeleri ve bilgi alabilmeleri için okulun maketini Sular Vadisi etkinlik alanında bulunan belediye standına konuşlandırdı.

Ayrıca Başakşehir Belediye standında Ramazan ayı sonuna kadar,  öğrenci ve velilere  ‘İmam Hatip Lisesi’yle ilgili ayrıntılı bilgilendirme de yapılıyor.

 Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Share7 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Duran Bozkurt
Duran Bozkurt - 11 yıl Önce

Türkiye' nin en büyük İmam Hatip Anadolu Lisesini yapan belediyemizden aynı hassasiyeti Başakşehir Mahallesi sakinlerince imza kampanyası ile talep edilen ve mahallemizdeki Onurkent yerleşim alanı içerisinde bulunan okul alanına " Tam Teşekküllü ve Fen ağırlıklı eğitim veren Anadolu Lisesi" için de göstermesini bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35