banner32

İlklerin Projesi, İlklerin Şehri Başakşehir'de Başladı

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi olan Mavera Comfort’ta ilk harç törenle atıldı. Başakşehir Belediyesi garantörlüğünde gerçekleşen projenin temel atma töreninde konuşan Başkan Yasin Kartoğlu, projeyi 24 ayda teslim etmeyi hedeflediklerini söyledi.

İlklerin Projesi, İlklerin Şehri Başakşehir'de Başladı
 Makro ve Akyapı İnşaat ortaklığında, Başakşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilen Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi Mavera Comfort’ın temeli atıldı. Proje şantiyesinde düzenlenen törene katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, törende projeyle ilgili bilgi verdi.

“Proje tamamlanma süresini kısaltacağız”

Basın mensuplarına projeden bahseden Başkan Kartoğlu, “Türkiye’de daha önce şehir hastanelerinde kullanılan deprem izolatörü, inşallah ilk defa konut projesinde gerçekleşecek. Daha önce lansmanını yaptığımız bu proje vatandaşlarımızdan ciddi bir talep gördü. 705 daireden ve ticari ünitelerden oluşan bu projenin vatandaşlarımız tarafından teveccüh görmesi bizleri çok mutlu etti. 36 ay olarak hesapladığımız ve hedeflediğimiz inşaat sürelerini 24 aya düşürmek için mücadele vereceğiz. Amacımız 24 ay içerisinde bu projeyi teslim edip vatandaşımızın keyifli ve konforlu yaşamına sunmak. Umarım bu proje örnek olur. İnşallah yenilerini de belki biz belki başka kurumlar gerçekleştirir. Buradan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Türkiye’nin ilk deprem izolatörlü projesi başladı

Türkiye’de daha önce sadece şehir hastaneleri ve köprüler gibi yükek güvenklikli yapılarda uygulanan deprem izolatörü, Mavera Comfort projesiyle ilk kez bir konut projesinde kullanılacak.

Depreme karşı güvenliğiyle dikkat çeken proje, konforuyla da adından söz ettirecek. Peyzaj alanlarından sosyal tesislere, spor salonlarından oyun alanlarına kadar birçok sosyal imkan Mavera Comfort projesinde yer alacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’na komşu, 65 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Mavera Comfort projesinde 2+1’den 5+1’e kadar farklı seçeneklerde 705 daire inşa edilecek. Projenin 24 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35