banner29

İBFK Başkan Uysal’ı ziyaret etti

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü teknik ekibi ve oyuncuları Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret etti.

İBFK Başkan Uysal’ı ziyaret etti
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün Spor Toto Süper Liğ’de ki 4-0’lık Galatasaray galibiyetinin akabinde gerçekleştirdiği ziyarette, Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray maçının topunu Başkan Uysal’a hediye etti. Ziyarete Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın yanı sıra, Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbolcular ve teknik ekip katıldı.


‘Spor Parklarımızla Futbol altyapısına destek oluyoruz’


İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünü Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Ertemel ve Murat Şahin karşıladı. Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ziyarette Başakan Uysal, kulüp oyuncu ve teknik ekibi ile bir süre sohbet etti. Başkan Uysal,“Başakşehir hem ilçemizin hem de futbol kulübümüzün adı, dolaysıyla kaderlerimiz bir. Futbol kulübümüze sahip çıkmak zorundayız. Başakşehir Futbol Kulübümüzün başarıları bizi çok sevindirdi. İlçemizdeki vatandaşlarımız kulübümüze sahip çıktı. Önemli bir seyirci kitlesi oluşmaya başladı. Özellikle kulübün başarılarının artması seyircilerin artmasını sağlıyor. Başakşehir Futbol Kulübü dört büyükler arasında yer bulmaya çalışıyor. İnşallah bu başarıların devamını hep birlikte yaşarız. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde ilçemizde amatör takımlara destek olarak profesyonel takımlara altyapı anlamında yardımcı oluyoruz. Her mahallede spor parklarımızı kuruyoruz.”dedi.

‘Manevi desteğinizi her zaman hissediyoruz’


Başkan Uysal’a teşekkür eden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, “4-0’lık Galatasaray galibiyeti gibi anlamlı bir maçın akabinde sizleri ziyaret ediyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kulübümüze manevi desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum. Takımımızda aile, ekip olma duygusunu yaşıyoruz. Sizlerde bu ailenin bir üyesisiniz. Manevi desteğinizi her zaman hissediyoruz.”dedi.

‘Her maça galibiyet için çıkıyoruz’


Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Hiçbir takımın bizim için ayrıcalığı yok, diyen Gümüşdağ, sözlerini şöyle sürdürdü, “Futbol kulübü olarak Başakşehirli taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Daha tribünlere yoğunlaşmadan yaklaşık 4.500 kartlanmış taraftarımız oluştu. Galatasaray maçında, muazzam bir yağmura rağmen 3.500-4.000 taraftarımız vardı sahada. Sizlerde bu takımın manevi başkanısınız. Her zaman beraberiz.”

‘Adım adım büyüyen bir takım olacağız’

Teknik Direktör Abdullah Avcı, ise her maçın takımı için önemli olduğunu vurgulayarak, “Önümüzde çok önemli bir Gençlerbirliği maçımız var. Seyircimiz aldığımız sonuçlarla daha da büyüyecek ve aile ortamı olacağız. Sabırla ve uzun vadede, adım adım büyüyen bir takım olacağız.”dedi.

Gümüşdağ, Başkan Uysal’a Galatasaray maçının topunu hediye etti

Ziyaret sonrasında Başkan Gümüşdağ, Galatasaray maçının topunu Başkan Uysal’a hediye etti. Futbolcu ve teknik ekibin imzalarının yer aldığı hediye için teşekkür eden Başkan Uysal’a ayrıca kendi adının yer aldığı krampon, forma ve atkı da hediye edildi.

Başkan Uysal ise ziyaretin anısına takıma bir tablo hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35