banner25

Huzurun Adresi Başakşehir’de Asayiş Berkemal

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Levent Binici ve ekibi ilçe halkının temsilcilerini Huzur toplantısın da dinledi. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet başkanlığı konferans salonunda yapılan toplantıya STK temsilcileri,site yöneticileri,okul müdürleri başta olmak üzere ilçede ikamet eden yüzlerce kişi katıldı.

Huzurun Adresi Başakşehir’de Asayiş Berkemal

Başakşehir ilçe emniyet amiri Levent Binici açılış konuşmasında şunları söyledi

Kısa bir süre önce Başakşehir İlçe Emniyet amiri olarak atanan Levent Binici yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi “Başakşehir alan olarak 114.18 KM den meydana gelen İstanbul’un en büyük ilçelerinden  birisidir. Gündüz nüfusu İOSB de çalışanlardan dolayı çok  daha fazla olmasına karşın ikamet olarak  342.422 kişi resmi olarak ilçede ikamet ediyor. Emniyet olarak üç ayrı yerde bulunan birimlerimiz ile ilçenin asayişini sağlamaya çalışıyoruz.  Başakşehir ilçesi olarak suç oranı bakımında İstanbul’un en iyi ilçeleri içindeyiz.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

İlçemizde 43 ayrı noktada 143 tane MOBESE kameramız mevcuttur. Gelecek süre içinde kamera sayısını daha da artıracağız” dedi.

 

İlçe Emniyet amiri Levent Binici  halk odaklı tespit ve teşhisleri ile Huzur toplantısın da sergilediği alçak  gönüllülük sayesinde katılımcılardan tam not aldı

 

Ekibi ile tam kadro Huzur toplantısına katılan Emniyet amiri Levent Binici Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan tanıtım filmini katılımcılara izletilmesinden sonra Başakşehir Belediye başkan yardımcıları Nurettin Ertemel ve Murat Şahin ile katılımcıların karşısın çıktılar. Daha sonra ilçe kaymakamı Kazım Tekin’de toplantıya katılara bir konuşma yaptı.

 

Başakşehir’de ikamet eden Yayın Grubumuzun İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner başta olmak üzere onlarca kişi  soru sordu

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner sorduğu ”henüz ehliyeti olmayan gençlerin son ailelerinden alarak hız demesi yapmalarını ve drift  atmalarından dolayı çok acı olayların  yaşanabilir. Emniyet olarak bu konuda neler yapıyorsunuz diye sordu.

Özellikle site müdürlerinin bir çok konuda soru somaları karşısında ilçe Emniyet amiri soru sormalarından dolayı çok memnun oldu. En büyük sorun Hafriyat kamyonlarının aşırı surat ve dikkatsiz olmaları konusunda trafik ekiplerinin daha sıkı denetim yapmaları talep edildi.

Trafik tescil şube komiseri de kendi  alanı ile alakalı sorulan her soruya içten ve samimi cevaplar verdi.

Bu kadar önemli bir toplantıya Belediye başkanı katılmadı ve gerekçesini de katılımcılara anlatma gereği duymaması tepki ile karşılandı                                                                                

Başakşehir ilçesinin asayiş ve güvenliği açısından çok önemli olan ve yılda bir veya iki kez yapılan bu tür bir toplantıya katılmaması üstüne üstlük de mazeretini katılımcılara anlatmaması  neler oluyor dedirtti.

İlçe emniyet amiri e ekibi halk temsilcilerinin sorunlarını not alarak kısa süre için de çözüm yollarına bakacaklarını söylediler.

Kaymakam Kazım Tekin bütün ilçe mülk idare amirleri halkın Huzuru için  var dedi

Kaymakam Kazım Tekin’de  başka bir çalışmada olduğu için Huzur toplantısına gecikmeli olarak katıldı. Tekin yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi “Bütün  görevliler olarak                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            en önemli amacımız ilçemizde yaşayan halkımızın rahat ve huzur içinde yaşamasını temin etmek adına elimizden gelen çalışmaların  en iyisini yapmak üzere gayret sarf ediyoruz. Halkın sorunlarını gidermek için bütün iletişim kaynaklarımız açık dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35