banner25

Her Türlü Terörü Lanetliyoruz

Dünyanın,Türkiye’nin ve İstanbul’un kalbi olarak sayılan Sultanahmet ‘te Suudi Arabistan vatandaşı 1988 doğumlu Nabil Fadlı isimli terörist tarafından patlatılan ve 1O Alman vatandaşının hayatını kaybettiği olayı kınıyoruz.

Her Türlü Terörü Lanetliyoruz
Masum insanları öldürmek size ne kazandıracak ?

Sultanahmet Meydanında patlatılan canlı bomba ile Ülkemize sizi kalbinizde vurabiliriz mesajı vermek isteyenler şunu bilsin ki terör ile şiddet ile bir yere varılmaz. Bu bombayı patlatanlar kıyamet gününde hiç suçu olmadığı halde hayattan koparılan bu insanlar için ne diyeceksiniz ?

İstanbul Times Haber Merkezi/ Özel Haber

Ülke ne zaman önünü görmeye kalksa başına bir şey getiriyorlar

Turizm sektörü için rezervasyonların yapılmaya başladığı bir anda Turizmin merkezinde  canlı bomba patlatarak dünyaya mesaj vermenin kimin işine geleceğini  iyi irdelemek gerekir.

Türkiye Teröre boyun eğmeyecek

Rusya başta olmak üzere bazı şer güçlerin  milli politikalar uygulamaya çalışan hükümetimizi zorda bırakmak adına yaptıkları atraksiyonlar milletimizin feraseti ile tarihin çöplüğüne gömülecektir. Hükümeti eleştirmek elbette olmalı ve biz de yayın grubu olarak bunu zaman zaman yapıyoruz. Ama  şu an önce dış düşmanımızı bertaraf edelim daha sonra kendi içimizde hata ve eksikliklerimizi tartışabiliriz.
Yayın grubu olarak şu an Hükümetin yanında durmak gerektiğine olan inancımız tamdır.
Yargının getirdiği yayın yasağına da saygımız tamdır.  Hiçbir kimse bomba etkisi hoş olmayan görüntüleri gömmek istemez.
Hükümet bu bombayı patlatan,ve arkasındaki  gücü tespit edip gerekeni yapmalıdır.
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35