banner25

Her bir ziyaret, bir proje demek

İstanbul İlçe belediye başkanları her ay diğer belediye başkanlarının örnek yatırımlarını yerinde ziyaret ederek, kendi ilçesine uygulanabilir projeleri inceliyor.

Her bir ziyaret, bir proje demek
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın da katıldığı ziyaretin diğer konukları Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Güngören Belediye Başkanı  Şakir Yücel Karaman, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu idi. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun misafirleri; Bahçelievler'in Bilgievi ,Kültür merkezlerini ve Parklarını gezerek  bilgiler aldı.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Daha önce Başakşehir'in birikim ve projelerinden faydalanmak için ziyarete gelen başkanlar Sular Vadisi, Bahçeşehir Gölet bölgelerini gezerek Destek Kart ,arşivleme,kayıt sistemleri  ve İletişim Merkezi gibi Büyükşehir tarafından da yerinde incelenen projeleri görmüşlerdi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal: "Bu toplantılar, bu sinerji ilçelerimizde gerçekleştirmek istediğimiz projelerin nasıl vücut bulduğu projelerin karşısında duran engellerin nasıl aşıldığını gösteren birer örnek. Arkadaşlarımın başarıları öyküleri vatandaşlarımıza hizmet için yazılıyor" dedi.
     
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35