banner29

HDP Başakşehir'de iddialı

Yerel yönetim seçimlerine az bir süre kala HDP, "Ben de varım" dedi.

HDP Başakşehir'de iddialı
HDP (Halkların Demokratik Partisi ) yerel yönetim  seçilerinde ben de varım dedi  

29 Mart 2009 yerel yönetim seçimlerinde On bin'e yaklın oy alan BDP.nin yerine 30 Mart 2014 de seçime girecek olan  HDP o zamanki oy oranı olan % 9.8 lik kısmı alırsa 20'in üzerinde oy alacak gibi görünüyor.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Başakşehir Times Gazetesi olarak yasalarımıza göre  kurulan tüm siyasi partilere yayın organlarımızda yer verme ilkemiz gereği  HDP eş bakanları Şemşettin Arslan ve Ayşe Karadağ ile temasa geçtik. Her iki başkan da kendilerinin sesini seçmene duyuracak olmamızdan dolayı bize teşekkür ettiler.

Güvercintepe,Şahintepe ve Ziya Gökalp mahallerinde bir çok seçmenin destek verdiği HDP'nin bu seçimde ciddi bir oy alacağını kamuoyunda yaptığımız araştırmalarda gördük.

2009 da Başakşehir'de seçmen sayısı 125 bin iken Ak Parti,CHP,Saadet ve HDP 10 binin üzerinde oy alıyordu. Şu an ilçenin seçmen sayısı 214 bin olmuş durumda.Bu şartlar altında Saadet ve HDP'nin en az 20 Bin'e yakın seçmenin oyunu alacak gibi görünüyor.

HDP'ye de girdiği seçimi başarılı bir  şekilde tamamlamasını dileriz.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
YORUMLAR
HDP Başakşehir
HDP Başakşehir - 10 yıl Önce

HDP Başakşehir bürosu olarak özgür basının yanındayız. Geçen yerel seçimde Başakşehirde %10 oy almış, bu secimde son derece iddalı olan parti teşkilatımızın çabasını; kendi medyasında yer vermeyen diğer yerel gazetelere, örnek olduğu için ''Başakşehirtimes'' teşekürü borç biliriz...

Mult
Mult - 10 yıl Önce

Uysal

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35