banner29

Haluk Dikbaş'tan özür dileriz

Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer'in 11.04.2012 tarihli köşesini alıntı yazar olarak yayınlamıştık.Bu yazıda Başkan yardımcısı Haluk Dikbaş'ın şamlar mesire yerini ihalesiz bir şekilde kardeşi Ahmet Dikbaş'a verdiğini yazıyordu....

Haluk Dikbaş'tan özür dileriz
Haber bizim değil alıntıdır ama yine de hakkımızda güzel duygular beslediği için özür diliyoruz...


Başakşehir Belediye başkan yardımcıları içinde halka en yakın olan ve kültürel olarak adap,edep ve muaşereti en iyi bilen başkan yardımlarından birisi olan eğitimci Haluk Dikbaş olduğu biliniyor.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer 11.04.2012 tarihli köşe yazısında "Ömer Hoca Şapka çıkartıyor" başlığı ile bir makale kaleme almıştı. Başakşehir ile alakalı olduğu için bizde bu makaleyi hem gazetemizde hemde www.basaksehirtimes.com da yayınlamıştık.

Dikbaş, Şamlar mesire alanında Belediye adına görev yapan kişinin Ahmet Tama olduğunu ifade ederek sayın Bayer'e bir düzeltme yazısı  göndermiştir. Bu düzeltme yazısı bize de gelseydi anında yayınlardık.

Dün 09.08.2012 de Dünya Basın Mensupları Derneği Genel başkanı ile Sular vadisinde sohbet eden başkan yardımcısı Haluk Dikbaş minik bir serzenişte bulunarak Bayer'in önceki yazısını yayınladığımız halde düzeltmesini yayınlamadığımızı söyleyerek gönül koyduğunu ama buna rağmen bize hakkını helal ettiğini ifade ettiğini söyleyerek kendisine yakışanı yapmıştır.

Bu sohbet anına kadar Bayer'in düzeltmesinde haberimiz yoktu. Hiçbir kurum ve kişiye karşı önyargımız yoktur. Ama kul hakkı ve insanlık bilmeyenlere karşıda en geniş manada ÖZGÜR haberlerimizi yapmaya devam edeceğiz.

Direkt olarak bizden kaynaklanmazsa da alıntı yazıda Başkan yardımcısı Haluk Dikbaş'a haksızlık yapıldığı için kendisinden özür dileriz.

Bu hatada birinci derecede payımız yok ama aracı olduğumuz için özür dilememiz bizi küçültmez. Fakat camii içinde mülki idare amirlerinin yanında bayram sahabı bizim onurumuzla oynayan başkan özür dilememek için direniyor.

Mademki özür dilemek başkana bu kadar zor geliyor o halde büyüklük bizde kalsın ve biz minicik de olsa hakkına riayet etmediğimiz için Haluk Dişkbaş'tan özür diliyoruz. 

Hakkımızı helal ediyoruz...

Başakşehir'in en eski ve ilk gazetesi oduğumuz halde kısa bir süre önce verilen iftara davet edilmediğimiz,cami içinde hakarete uğradığımız, tarafıma gönderilen İHTARNAMELERDE ruh sağlığımızın bozulduğu dahil akla hayale gelmeyen söz ve davranışlarla recide edildiğimiz halde Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzettin Konuk'un Zeytinburnu Taş Camiindeki irad buyurduğu Cuma hutbesinde verdiği vaazda Müslüman'ın Müslüman'a üç günden fazla dargın kalmasının doğru olmadığını ifade etmesinden dolayı içimden gelmezse de sadece DİNİMİN emri olduğu için Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal'a haklarımı helal ediyorum.

İnşallah ramazan ve arefesinde belki de içinde olduğumuz Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine kırıldığım ve incindiğim halde haklarımı helal etmemi başka taraflara çekmezlerde yeni yazılar ve haberler yapmak zorunda kalmam...

1000 aydan daha hayırlı olan KADİR gecemiz kurtuluşumuza vesile olsun inşallah. ( HÜSEYİN ÇETİNER ) 
 
Ahir kelam Mevlüt başkan şapkasını önüen koysun ve özgür haberleri yapmaya başladığımız günden bu ya bize karşı takındığı tavırların adaletli ve doğru olduğuna inanıyor mu ? inanmıyor mu ? Ben melek değilim mutlaka eksiklerim ve hatalarım olmuştur. 

Ama öyle inanıyorum ki Mevlüt başkan'ın hataları,ve günahları bizim olaydan daha fazladır. Bunu da her şekilde belgeleri ile ispatlarım ama bu aşamada eski defterleri karıştırmaya gerek yok.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
YORUMLAR
mahmud çetin
mahmud çetin - 12 yıl Önce

Haberi araştırmadan yayınlarsanız böyle özür dilemek zorunda kalırsınız işinize gelen haberi en ince ayrıntısına kadar araştırıp öyle yayınlar işinize gelmeyeni ne olduğuna bakmadan eleştiri varsa hemen yayınlayalım derseniz ÖZÜR DİLERSİNİZ...

Site admin sayın Mahmud Çetin

değeri okurmuz o haber bizim değildi Yalçın Bayer'den alıntıydı. Daha sonra Haluk Dikbaş düzelte gönderdiği için Yalçın Bayer dzüeltme ve zöür yazısı giridği için bizde hatayı anladık ve özür diledik.Bu ancak olgun insanların yapacağı bir davranıştır. Sizin neye hizmet etmek istediğiniiz de anlayamıyoruz.
Bizim işimizi de bize öğretmeye kalkmayın lütfen. Nerede ne yapacağımızı sizden daha iyi biliyoruz. Siz Mevlüt Uysal'ın avukatıysanız kendis zaten avukat....

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35