banner29

Hakkımızı Helal Etmiyoruz !

Bundan tam 2 sene önce milletin uçağı,tankı,topu ,tüfengi ile 251 vatan evladını şehit eden,2.703 kişiyi gazi yapan Amerika ve MOSAD'ın piyonu FETÖ terör örgütünün cuntacılarına hakkımızı helal etmiyoruz.

Hakkımızı Helal Etmiyoruz !
Halkın en hassas olduğu dini duygularını istismar edip yıllarca para toplayan  bir cemaat meğerse dış güçlerin kullandığı bir şer şebekesi imiş

İnançlı Kesimin ordu ve emniyete girmesine müsaade etmeyen sistemin bu hatasından faydalanan bir zamanların muhterem Fetullah Gülen'i meğerse ta ilk anından beri  amacı Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyetin içine sızmak için bir çok çalışmanın içine girmiş. 

Başakşehir Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner  

Anadolu'nun temiz halkı da artık alnı secde gören evlatlarımız Ordu ve Emniyet içinde vazife alacak düşünncesi  ile kimi  zaman burs,kimi zaman kurban kimi zaman da himmet denilen yardım şekli ile bu yapıya maddi ve menavi olarak  destek verdi. Bu yapı çirkin yüzünü  15 Temmuz 2016 Hain Darbe girişimi ile ortaya koydu.

Samimi  olmadıkları bir çok olay ile  belli  oldu ama halkın bu kadar da olmaz dediği olay 15  Temmuz 2016'da kanlı derbe girişimi ile yaşandı

Recep Tayyip Erdoğan'ın ameliyata gireceğini haber alan FETÖ'cü savcı ve hakimlerin kumpası ile göz altına alınıp saçma sapan ifadelerle PKK ile Oslo'da yapılan görüşmeler bahane edilerek Hükümet vatana ihanet etti denilerek MİT müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadelerini çarpıtıp Erdoğan'ı hastane yatağında kelepçeleyip hükümeti ele geçirmeyi  düşündüler.

Hakan Fidan'ın evini  basıp göz altına almaya gelen polisleri görünce hemen Erdoğan'ı arıyor.

Erdoğan FETÖ'cülerin asıl hedefinin Hakan Fidan değil kendisi olduğunu bildiği için sakın kapıyı açma ve teslim olma isteği ile teslim olmayan Hakan Fidan gelen vatansever güvenlik güçleri sayesinde bu olayı anlatıyor.

Erdoğan ve yakın ekibi  Fetullah Gülen'in niyetini bu olaydan sonra net bir şekilde anlıyor ama devlet içinde ki çöreklenmesini ve halkın bu yapıyı dine hizmet eden bir cemaat olarak görmesini bildiği  için alenen ve açık şekilde savaş açamıyor.

Tabi biz her yerde varız nasıl MİT müsteşarını göz altına alıp buradan devrin başbakanı Erdoğan'ı al aşağı edemiyoruz diyen FETÖ ve onu  kullanan ABD ve MOSAD çıldırıyor. 

Taksim  Gezi Parkı olayı da ellerinde patladı 

Bu sefer Taksim Gezi olayında üç beş ağaç bahane edilerek vatandaş ile devleti karşı karşıya getirdikleri büyük bir  oyunu sahneye koydular. 

Erdoğan burada dik durdu  ve halkın oynanan oyunu görmesi için biraz beledikten günler sonra devlete meydan okuyan FETÖCüleri ve adamlarının bu planını da boşa çıkardı.

17/25 ile hükümet düşecek bizde hedefimize ulaşacağız hayalleri de suya düştü 

Daha önce uygulamaya koymaya çalıştıkları bir çok oyunları ellerinde patlayan hainler bu sefer aynı anda 4 bakan ve oğlu'nun karıştığını iddia etttikleri 17/25 Aralık olayını patlatarak halka  bakın siz  asgari ücret ile iş bulmazken hiç çalışmayan bakan çocukları milyon dolarlarla oynuyor algısını yaymaya çalıştı.

Bu algı ile gelin hükümete karşı ayaklanın hükümet düşsün demek istediler

Erdoğan bunun da aynı şebekenin oyunu olduğunu anladı ve gerekeni yaptı. Bu oyunları da boşa çıkan yurt içi ve yurt dışı ülke düşmanlarının öyle bir şey yapmaları gerekiyordu ki bu sefer kesin sonuç alınabilsin.

İşte Hain 15 Temmuz Darbe Girişimini yapacak kadar azgınlaşan bir yapı  

Daha önce uygulamak istedikleri bir çok oyunları ellerinde patlayan FETÖ terör örgütü TSK daki altın nesil adını verdiği adamlarının ihraç edileceğini düşündüğü için hem altın neslini kaybetmemek hem de  daha önce bir çok deneme yaptığı halde Recep Tayyip Erdoğan'ı deviremeyen bu hain yapı kaç kişi ölürse ölsün bu sefer halkın silahlarını halka karşı  kullanacağız diyerek 15 Temmuz 2016'da 251 kişinin şehit,2.703 kişinin gazi olduğunu bir kalkışmaya giriştiler.

Halk bu sefer artık darbeye izin vermeyeceğiz diyerek Erdoğan'ın da istek ve desteği ile alanlara inip bir avuç darbeciye hak ettikleri cevabı verdi. 

Bu darbe girşimi ile niyetleri iyice ortaya çıkan bu hain yapının sahibi olduğu  okul,yurt ve benzeri yapılara el konuldu.

17/25'ten sonra bu yapı ile ilişkisini koparmayıp yardım eden şirketlere kayyum atandı. Radyo televizyon ve gazeteleri kapatıldı. Halk bu yapı ile arasına mesafe koymuş olsa da ABD ve bir çok Avrupa ülkesinin Türkiye üzerindeki sinsi hayallerini gerçekleştirmek için halen bu yapıyı koruyup kolladıklarını da görmekteyiz.

Bu halk artık darbeyi kabul etmez ve izin vermez

Kim olursa olsun Ak Parti ve Erdoğan'ı iktidarda düşürüp kendisi iktidar olmak isterse bunun yeri seçim sandığı olduğunu kabul edecek ve ona göre halkın aklına ve cebine hitap edecek projeler sunması gerekir.


Milletin silahlarını millete karşı kullanacağım ve iktidar değişikliği yapıp bu şekşilde ülke yöneteceğim diyenler varsa bir an önce bu çirkin ve uygulanma imkanı olmayan fantezilerini bir kenara atmaları gerekir.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak darbenin ortaya çıkış saatinden bu ana kadar halkın ve hakkın yanında durduk ve duracağız. 

Hain darbecilerin şehit ettiği Erol Olçuk,Abdullah Olçuk,Ömer Halisdemir başta olmak üzere diğer 248 şehidimize Allah'tan rahmet geride kalanlara sabırlar dilerken,2.703 gazimize Allah'tan uzun ömürler dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35