banner25

Güvercintepe'de Lise binası rant'a kurban mı ediliyor ?

Başakşehir Times Güvercintepe dosyasını açıyor... Mahallede neler oluyor ? Altınşehir Lisesinin bulunduğu arsanın toplamı 57 dönüm ve 37 dönümün üzerinde hiç bir yapı yokken Mevlüt Uysal'ın ısrarla halı sahayı kontratı olduğu halde yıkmaya çalışması mahallede farklı yorumlanıyor ? ...

Güvercintepe'de Lise binası rant'a kurban mı ediliyor ?
İhbar yağıyor

Seçildiği günden bu yana yüreklere hitap etmek yerine kavga ve ben yaptım oldu mantığı ile hareket eden Başakşehir belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın adı bu kez de lise binasının yapımını engellediği ile alakalı elimize ciddi belgeler geldi. 

Mevlüt Uysal imzalı 26.10.2010 tarihli ve 22645 sayılı yazı ile ilçe kaymakamlığına yazdığı yazıda Güvercintepe'de acilen okula ihtiyaç olduğunu belirttiği  halde  Recep Kaldırımoğlu'nun lise binası yapmasını neden engelledi ?
 
Mevlüt Uysal'ın yeni bir lise binası yamak üzere şantiyesini kuran Recep Kaldırımoğlu (Reka Turizm Seyahat ...San.Tic.Ltd.Şti) ni valilik izni olduğu halde lise binasının yapımına başlatmadığı  doğrumu ?

İTÜ uzmanlarınca iki farklı lisenin aynı bahçeyi kullanmalarının eğitim teknikleri açısında uygun olmadığını bildirdiği halde mevlüt Uysal'ın ısrarla Yaşar Halı Saha'yı alel acele yıktırmak istemesinin sebebi nedir ?


Yaşar Halı saha'nın yanında bulunan ve hazine adına kayıtlı iken kullanım hakkı verilen  Milli eğitim bakanlığının 37 dönümlük arazisi dururken mahallenin bir çok sportif faaliyetinin yapıldığı bu halı sahanın yıkılmasıın altında yatan gerçek  nedir ?

Burada Halı sahayı devre dışı ettikten sonra bölgeye 60 trilyonluk döküm olacağı iddialarına belediye başkanı ne diyor ?

Halı sahanın kurulu olduğu yerde dolgu olduğundan dolayı 37 dönüm boş arazinin okul yapımına daha uygun olduğundan İTÜ' raporu olduğu iddilarına belediye ne diyor ?  

Belediye'nin Kaymakamlık ve valiliğe yanlış bilgi verdiği  iddiaları konusunda Belediye başkanı neler diyor ? 

Kaldırımoğlu İnşaat firmasının okul yapımını durduran Başakşehir Belediye başkanlığı aleyhine açtığı davayı kazandığı biliniyor,şimdi durum nasıl olacak  ? 

Başakşehir Times Gazetesi olarak Mahalle halkının dikkatini çeken bu olaylar hakkında Başakşehir belediye bakanı ne diyor.?

Güvercintepe mahalle sakinleri bu ve benzeri onlarca sorunun cevabını bekliyorlar.
 
Başakşehir Times Gazetesi olarak Mevlüt Uysal'a sorduğumuz bu sorulara cevap vermez ise dosyalar dolusu evrak üzerinde cevap bulamayan bir çok soruyu sormaya devam edecğiz.....

Bizi takip etmeye devam edin....




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35