banner29

Güvercintepe Spor Parkı hayırlı olsun

Başakşehir Belediyesi, ilçeye kazandırdığı modern spor parklarına bir yenisini daha ekledi. Hizmete açılan Güvercintepe Spor Parkı’nda kapalı yüzme havuzunun yanı sıra bay/bayan fitness salonları da bulunuyor.

Güvercintepe Spor Parkı hayırlı olsun
 Sporla büyüyen sağlık nesiller için ilçe genelinde spor yatırımlarına aralıksız devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Spor Parkı’nın yapımını tamamladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, kayıtların alınmaya başlandığı tesiste incelemelerde bulundu.

 

YAPIMI TAMAMLANAN GÜVERCİNTEPE SPOR PARKI’NDA KAYITLAR ALINMAYA BAŞLANDI

Başkan Kartoğlu: “Tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz”


Güvercintepe mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacını daha karşıladıklarına dikkat çeken Başkan Kartoğlu, “Başakşehirlilerin yaşam boyu spor yapması ve yaşam boyu sağlıklı kalmaları için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere her yaştan insanımıza hizmet vereceğimiz Güvercintepe Spor Parkı’mızın ilçemize, mahallemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

7’den 70’e herkes spor yapabilecek


Güvercintepe Spor Parkı’nda 10 metre genişliğinde ve 20 metre uzunluğunda kapalı havuz ile 180 metrekarelik bay ve bayan fitness salonları bulunuyor. Havuz bölümünde ayrıca sauna da yer alıyor. 7’den 70’e herkese hizmet verecek modern tesiste çocuk oyun odasının yanı sıra bay ve bayan mescit birimleri de mevcut. Güvercintepe Spor Parkı’nda yüzme, fitness, futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, atletizm, badminton, masa tenisi, satranç, hemsball, motorik beceriler, mangala ve bestemşe branşlarında hizmet veriliyor.   

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35