banner25

Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi Çok Sevildi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, gençlerin yeni buluşma adresi Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Gençlerin istekleri doğrultusunda merkezin hazırlandığını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Gençlerimiz ne isterse merkezimizde onu yaptık. Gençlik neredeyse biz de orada olacağız” dedi.

Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi Çok Sevildi

İstabul Times Haber Ajansı (İTHA) / Hüseyin Çetiner

Başakşehir Belediyesi, ilçe gençliğinin istekleri doğrultusunda hazırladığı Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nde eğitimlere devam ediyor. Başakşehir’in dört bir yanından merkeze akın eden gençler, uzman eğitmenler eşliğinde profesyonel eğitim alıyor. Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Kartoğlu derslikleri tek tek ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Merkezde eğitim gören öğrencilerle de bir araya gelen Başkan Kartoğlu, bir yıl gibi kısa bir sürede merkezimizi tamamladıklarını belirtti.

Bu merkezde yok yok

Hobi alanlarından konferans salonuna, sanat faaliyetlerinden sergi alanına kadar her şey bu merkezde olacağını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Robotik kodlama, yapay zeka, kişisel gelişim, yazarlık ve şiir atölyesi ile akıl ve zeka oyunları dersleri uzman eğitmenler eşliğinde vereceğiz. Tüm bunların yanı sıra, espor merkezi, karaoke ve çekim alanları da olacak” dedi.

20 bin kitaplı semt kütüphane

Sezai Karakoç Gençlik Merkezine bir de kütüphane yapacaklarını belirten Başkan Kartoğlu, “Okumayı ve kendini geliştirmeyi seven bir gençliğimiz var. Gençlerimize söz verdiğimiz gibi 20 bin kitaptan oluşan büyük bir kütüphane de yapıyoruz. Gençlerimiz isterlerse açık havada kitaplarını okusunlar diye, merkezimizin hemen yanında açık havada keyifli bir yaşam alanı da oluşturduk. Anlatacak çok şeyimiz var. Gençlerimizin gelip bu mekanı görmelerini, bu sıcak ortamda vakit geçirmenizi çok istiyorum” şeklinde konuştu.

Başakşehir gençliğinin gümbür gümbür geldiğini söyleyen Başkan Kartoğlu, her şey bir fikirle başladığını ifade etti. Başakşehir’in genç beyinlerine sonuna kadar inandığını vurgulayan Başkan Kartoğlu, gençlerin istedikleri zaman her şeyi kolaylıkla başaracaklarını bildiğini söyledi.

Kaynak : İstabul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35