banner25

Güvercintepe Cemevi’nin temeli atıldı

Güvercintepe Cemevi’nin temeli Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından atıldı.

Güvercintepe Cemevi’nin temeli atıldı
 Tokat Zile Üçkaya Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Cemevi temel atma törenine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yanı sıra Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Yasin Zülbaharoğlu, Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Zeynep İşcen Çeviker, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Hatice Demiralay, Yasin Kartoğlu, Murat Şahin, Nurettin Ertemel ve Başakşehirli vatandaşlar katıldı.
 
‘Gönüllerimizi birbirine açmalıyız’

Tokat Zile Üçkaya Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Cemevi temel atma töreninde bir selamlama konuşması yapan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, gönüllerin birbirine açılması gerektiğini belirtti. Başkan Uysal, “Munzur Festivaline katıldıktan sonra birilerinin bize yanlış şeyler anlattığını bir kez daha anladım. Bizim kardeş olduğumuzu anlamamız gerekiyor. Bunun içinde öncelikle gönüllerimizi birbirine açmalıyız.  Böylelikle problem olarak gördüğümüz pek çok şeyi de aşabiliriz. İlişkilerimizi kuvvetlendirmeliyiz. Açılışını yaptığımız Cemevimiz inanç ve kültür paylaşım yeri olacak. Biz Cemevlerimize ve sizlere elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
 
‘Biz biriz beraberiz, hepimiz kardeşiz’

Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Zeynep İşcen Çeviker ise konuşmasında duygularını “Hayaldi, gerçek oldu. Bu gerçeği sağlayanlardan Allah (c.c) razı olsun. 2002 öncesi 8 Cemevi varken şimdi İstanbul’da 36 ilçemizde Cemevimiz var. Ak Partiyi Alevi düşmanı olarak gösterenlerle bu veriyi paylaşmak istiyorum. Alevilik ile ilgili çok güzel çalışmalar yapılıyor ve ben çok ümitliyim” sözleri ile dile getirdi.
 
Cemevi açılışının çok önemli olduğunu belirten Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Yasin Zülbaharoğlu ise, “Bu açılış birlik için, dirlik için, bizleri ayırmaya çalışanlar karşılık vermek için çok önemli. Dernek Başkanımıza, emeği büyük olan Dernek Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Gelin canlar bir olalım, iri olalım, diri olalım. Biz biriz beraberiz, hepimiz kardeşiz” dedi.
 
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Yasin Zülbaharoğlu, Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Zeynep İşcen Çeviker ile birlikte Tokat Zile Üçkaya Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Cemevi’nin temelini hayırlı olsun dilekleri ile attı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35